Fostul fotbalist Marian Aliuță s-a botezat din nou la 45 de ani. Ceremonia de spălare a păcatelor trecutului s-a ținut la vila sa cu piscină!

Marian Aliuță a început o nouă viață împreună cu soția sa, duminică, 14 mai 2023. la vila sa din București. Cei doi au decis să se pocăiască iar ceremonia de botez a fost ținută de păstorul Toni Berbece, solistul formației Profides. Marian Aliuță s-a botezat din nou deoarece se căiește de greșelile trecutului, însă speră că acest pas să-l aducă pe calea cea dreaptă.

Marian Aliuță s-a botezat din nou la 45 de ani

Fostul jucător consideră că botezul trebuie să fie o decizie conștientă și să fie făcut abia după ce ai cunoscut ce este păcatul.

„Mă botez la maturitate, nu când sunt mic. Când sunt matur știu ce este binele și ce este răul, știu ce e păcatul și de aceea botezul trebuie făcut acum. Nu încerc să conving pe nimeni, fiecare este liber să facă așa cum vrea. Eu am ales așa”, a spus Aliuță.

Fostul fotbalist internațional și soția sa, Mariana, au devenit adepți ai Bisericii Profides, care nu face altceva decât să urmeze calea arătată de Hristos în Biblie. Numai și numai asta, după cum spune Aliuță.

„Vreau să mă botez în apa Iordanului. Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim”, a spus Marian Aliuță.

Deși a fost condamnat de prieteni pentru decizia de a se boteza într-un alt rit bisericesc acesta a ținut să transmită că nu se va rătăci niciodată alături de Hristos.

Ce este biserica Profides?

După cum este relatat pe site-ul oficial al bisericii, aceasta reprezintă “O mână întinsă dinspre Dumnezeu spre oameni! Biserica Profides este o chemare divină, al cărei scop îl vedem împlinit în mărturiile celor care vin la întâlnirile noastre și găsesc ceea ce căutau: vindecare sufletească, vindecare trupească și un țel în viață, acela de a fi creștini autentici și de a fi siguri că dincolo ne așteaptă viața cu Cristos.”

Misiunea bisericii este “să te ajutăm să îl cunoști pe Dumnezeu , să te eliberezi de povara unei vieți trăite în păcat și să descoperi scopul vieții tale așa cum Dumnezeu l-a creionat pentru tine.

„Vreau să vă spun că azi a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer și pentru familia Aliuță. Marian îmi povestea că o rudă i-a spus: «Degeaba încerci tu să te pocăiești că ești prea păcătos ca să te mai ierte Dumnezeu!» Îmi povestea că a avut vicii multe, soția afla despre “escapadele” lui din ziare și simțea că nu are scăpare din aceste gheare ale păcatului.

A mărturisit un cuget curățit de orice păcat înaintea martorilor văzuți și nevăzuți în apa botezului, așa cum Biblia ne cere să o facem. Azi Marian și Mari Aliuță au făcut ce și Hristos a făcut, anume Botezul în Apă ca mărturie a purității. Am plâns de bucurie și am predicat cu mari emoții, știind că botezul lor înseamnă cea mai mare minune din viața lor și cea mai mare bucurie pentru Cer“, a scris Toni Berbece într-o postare pe Facebook.

Marian Aliuță s-a botezat din nou la 45 de ani aderând la Cultul Creștin Penticostal al bisericii Profides.

Pe aceeași temă

Cele mai citite