La ce intervenții estetice apelează bărbații? Medicul Lucian Popa: „Vin pentru tonusul muscular” – VIDEO

Publicat:

Dr. Lucian Popa, medic primar chirurgie plastică reconstructivă, a dezvăluit în emisiunea BZI LIVE la ce intervenții estetice apelează bărbații. Iată ce își doresc reprezentanții sexului puternic în ceea ce privește aspectul lor fizic.

Greu de crezut, dar și bărbații apelează la intervenții estetice. În ultimii ani, tot mai mulți bărbați calcă în cabinetele medicilor plasticieni, pentru a se pune la punct din punct de vedere estetic. Ei își doresc să arate din ce în ce mai bine, iar noile tehnologii îi susțin în demersul lor. Iată care sunt ultimele tendințe în materie de intervenții estetice și care sunt procedurile la care apelează tot mai des bărbații.

La ce intervenții estetice apelează bărbații? Medicul Lucian Popa: „E vorba de abdomen, de zona toracelui, a pieptului”

Și bărbații au ajuns să iubească intervențiile estetice, poate mai mult decât o fac femeile. Ei apelează la ajutorul medicului plastician pentru față, în principal, dar și pentru îmbunătățirea aspectului corporal. Ei își doresc intervenții în zona toracelui, a pieptului, după îngrășări, dar mai ales după slăbiri. Mulți dintre ei sunt preocupați de aspectul lor fizic și, tocmai de aceea, vin pentru refacerea tonusului muscular. Potrivit medicului Lucian Popa, în prezent se pot face „pătrățele” în decurs de jumătate de oră, cu condiția ca stratul adipos să nu existe, pentru a nu ascunde musculatura proaspăt redefinită.

Vestea bună este că țesutul adipos poate fi îndepărtat pe cale chirurgicală, dacă nu este foarte mare, încât să nu aibă indicație chirurgicală.

„Față, în principal, aspectul corporal, e vorba de abdomen, de zona toracelui, pieptului, în special la cei care toracele, pieptul, nu arată foarte bine, După îngrășări, după slăbiri, după chestii de genul acesta. Sunt persoane care sunt preocupate de aspectul fizic, vin pentru tonusul muscular. Adică putem face niște pătrățele în decurs de jumătate de oră, de fapt six-pack se cheamă. Pot apela atâta vreme cât nu au un panicul adipos, care să ascundă pătrățelele din interior. Țesutul adipos se poate scoate chirurgical, dacă nu este foarte mare, încât să aibă indicație chirurgicală. Se poate folosi, spre exemplu, Body Tite, în care pielea se retractă, se strânge la loc. Există tehnologii, în momentul de față, la nivel mondial.”, a declarat medicul Lucian Popa, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Operații estetice la care apelează bărbații, potrivit medicului Sidonia Susanu

Dr. Sidonia Susanu, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă susține că, la bărbați, pe primul loc se află implantul de păr. Acesta a început să fie tot mai solicitat și în România, fiindcă domnii privesc ca un stigmat dispariția părului.

Potrivit medicului, spre deosebire de doamne, la care indicația de implant de păr este mult mai limitată și rezultatul sau efectul de îmbogățire a aspectului părului este mult mai limitat, la bărbați este spectaculos.

„Pe primul loc se poziționează implantul de păr, care a început să fie tot mai mult solicitat și în ţara noastră. Probabil că domnii privesc ca un stigmat dispariția părului și, din fericire, aceasta este o procedură perfect realizabilă cu rezultate foarte bune. Spre deosebire de doamne, la care indicația de implant de păr este mult mai limitată și rezultatul sau efectul de îmbogățire a aspectului părului este mult mai limitat, la domni este absolut spectaculos.”, a declarat medicul Sidonia Susanu, pentru BZI LIVE.

Pe aceeași temă

Cele mai citite