duminică, 3 martie, 2024

Nouă melodie scoasă de soția lui Nosfe, la câteva luni după moartea artistului: ” Pe oamenii buni, îngerii îi cheamă devreme” – VIDEO

Soția lui Nosfe a publica nouă melodie a artistului care a decedat în urmă cu câteva luni. Melodia se numește ” Nemuritori ” și este în colaborare cu Liviu Teodorescu.

Soția lui Nosfe a explicat în urmă cu câteva săptămâni că va continua munca începută de soțul ei și că va lansa în continuare noi melodii.

Melodia nouă scoasă de Nosfe, la câteva luni după moarte

Așadar, melodia nouă a lui Nosfe a fost publicată pe data de 14 februarie. În colaborare cu Liviu Teodorescu, melodia este una care vorbește despre iubire dar și despre moarte. Melodia a fost publicată pe canalul celor de la Seek Music, labelul cu care se afla sub contract în momentul decesului. Versurile melodiei sunt extrem de emoţionante și parcă artistul și-ar fi prezis moartea. Redăm versule noii melodie a lui Nosfe:

Te-am pus în versul meu de dor,
Și-o să trăim de mii de ori,
Prin sunet și culori.
Nemuritori, nemuritori,
Te-am pus în versul meu de dor,
Și-o să trăim de mii de ori,
Prin sunet și culori.

[Strofă: NOSFE]
Nici în seara asta nu ajung la cină (Pare rău),
Iar mă bag în pat, afară-i lumină,
Pășesc încet, nu vreau să te trezesc (Shh),
Dimineața iar plec, fără să-ți povestesc (Pup, baby).
Ce am mai făcut, cu cine mă lupt,
Unele lucruri le uităm amândoi și se duc,
Zi de zi îți mai cer încă puțină răbdare,
Știu că cer prea mult, dar mai cer și iertare.
Dacă mă aștepți promit doar că o să te fac să zbori,
Și că la final vom fi nemuritori. (…)

Soția lui Nosfe îl simte pe artist

Nosfe a murit pe data de 16 octombrie 2022 după ce a plecat acasă pentru că se simţea rău. Conform datelor medicale, Nosfe ar fi făcut un infarct miocardic. Acest lucru i-a fost fatal. Soția artistului a mărturisit recent faptul că incă mai comunică cu fostul membru al trupei ȘATRA BENZ. Ea a dezvăluit că simte cum mâna artistului îi atinge umerii:

” Relația dintre mine și NOSFE este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod….de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. ” a mărturisit soția artistului pentru click.ro.

Așadar, nouă melodie a lui Nosfe a strâns, în câteva ore, peste 25.000 de vizualizări. Încasările de pe clip se vor duce, cel mai probabil, către familia îndoliată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite