miercuri, 29 mai, 2024

O femeie a plătit o sumă exorbitantă pentru o cazare într-un motel din Sinaia

În stațiunile de pe Valea Prahovei, prețurile se mențin în continuare destul de ridicate, iar turiștii sunt nevoiți să plătească sume mari de bani pentru câteva zile de concediu.

În cadrul unei postări pe Facebook, o româncă a împărtășit cu internauții experiența de care a avut parte, după ce s-a cazat într-un motel din Sinaia.

Cazare într-un motel din Sinaia. Clientă: „Am plătit 6.200 – 8 nopți, 4 adulți și un copil. Recomand!”

Femeia a admis faptul că a avut de achitat suma de 6.200 de lei pentru un sejur de doar 8 nopți în Sinaia. Nu a fost de una singură, ci cazare a fost la dispoziția a 4 adulți și un copil. Deși ea s-a arătat extrem de încântată, reacțiile internauților au apărut imediat.

,,Motelul e chiar vizavi de parc, așa că pentru mine, care nu schiez, e perfect să ies la plimbare. Camerele sunt curate, cu televizoare în fiecare cameră, iar bucătăria, deși mică (cel puțin a noastră) e bine utilată. Exista mașină de spălat vase, nu avem mașină de spălat rufe – nouă, pentru că suntem cu cel mic, ne-ar fi fost utilă.

Nu știu dacă toate apartamentele sunt utilate la fel. Știu, însă, că există unele care au spațiu de joacă pentru copii. La noi nu e open space, ceea ce apreciez. Am plătit 6.200 – 8 nopți, 4 adulți și un copil. Recomand!”, este postarea femeii pe un grup de Facebook.

Cum au reacționat internauții

Puțini au fost cei care au susținut punctul de vedere al femeii care a plătit suma de 6.200 de lei pentru 8 nopți de cazare în stațiune. Majoritatea și-au exprimat părerea în comentarii și, spun ei, ar fi ales Austria sau Elveția, dacă ar fi scos din buzunar această sumă de bani.

„Aberant de scump, dar este de vină cina dă, nu cine cere”, „Cu banii ăștia am făcut vacanța în Austria 12 zile și nu se compară cu Sinaia la nimic”, „Similar în Kopaonik, Serbia. 700 euro. Ski pass 22 euro/zi. Nu fac recomandări, fiecare știe ce e bine pentru sine”, „Păi să știm unde nu mergem. Prețuri de Maldive”, „Fiecare face ce vrea cu banii lui si se cazează unde vrea”, „Am plătit 4600 pentru 7 nopți, mic dejun și transport plus transfer la hotel de 4 stele, în Dubai, lângă Burj Khalifa, o camera dublă Deluxe. Va urma o recenzie cu imagini. Și e Dubai, nu Sinaia!”.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite