duminică, 3 martie, 2024

O femeie însărcinată s-a sinucis din cauza durerilor groaznice din timpul travaliului. Familia nu a lăsat-o să facă cezariană

Întâmplare halucinantă în oraşul Yulin din provincia Shaanxi din nordul Chinei. O femeie însărcinată s-a sinucis din cauza durerilor puternice ce le avea în timpul travaliului.

Tânăra mămică nu a fost lăsată de familie să facă cezariană.

O femeie însărcinată s-a sinucis cu puţin timp înainte să nască. Nu a mai putut suporta durerile travaliului

O femeie din nordul Chinei nu a mai putut suporta durerile ce le avea, după ce i s-a declanşat travaliul. Deşi mai avea puţin timp până să-şi aducă la viaţa copilul a decis să-şi pună capăt zilelor. Familia a refuzat vehement ca tânără ce urma să devină mama să facă cezariană. Din păcate, rudele au fost martore la întreaga suferinţa a femeii şi au ignorat-o.

Întregul incident s-a produs în cel mai bine cotat spital din regiunea chineză, cu doar câteva ore înainte de naşterea bebeluşului. Medicii au menţionat ca naşterea naturală era imposibilă deoarece bebeluşul avea capul mult prea mare. Însă, familia nu a fost de acord cu intervenţia chirurgicală.

Specialiştii au menţionat ca cezariana trebuia efectuată de urgenţă. Camerele de supraveghere din unitatea medicală au surprins imaginile cu femeia care se afla pe holurile spitalului şi agoniza de durere. Femeia îşi rugă în genunchi rudele pentru a-şi da acordul pentru operaţie, potrivit legilor din China.

Femeia s-a aruncat de la etajul 5

Având în vedere că familia tinerei nu a acceptat operaţia de cezariană, femeia nu a mai putut suporta durerile facerii şi s-a aruncat de la etajul 5 al unităţii medicale.

„Femeia însărcinată a ieşit de două ori din salon pentru a-şi implora rudele să îi permită să nască prin cezariană deoarece nu mai suportă durerile, dar acestea au insistat ca ea să nască natural”, au declarat medicii care erau de gardă în acea zi.

Autorităţile din China au deschis o anchetă şi a catalogat cazul ca fiind sinucidere, însă reacţiile de revoltă şi indignare ale internauţilor, în special ale mămicilor, nu au întârziat să apară pe platformele de socializare.

”O femeie căsătorită nu este doar o maşină de făcut copii! Cum pot oamenii să fie atât de ignoranţi în zilele noastre?”, au transmis internauţii.

Important de precizat este faptul că femeia a încercat de mai multe ori să părăsească centrul medical. Nu a fost lăsată și s-a aruncat de la fereastră. Din nefericire, în urma căzăturii a murit și fătul nenăscut al femeii. Clipul video poate fi vizualizat AICI!

O altă tânără s-a aruncat de la etaj

O altă tragedie s-a produs în Chişinău. O tânără a decis să se sinucidă şi s-a aruncat în gol de la etajul 14 al blocului în care locuia. Aceasta avea un iubit şi era singură în momentul în care a recurs la gestul extrem.

Nu s-au aflat motivele pentru care influencerița şi-a pus capăt zilelor. Înainte de a-şi pune planul în aplicare a publicat o imagine pe o reţea de socializare însoţită de cuvântul „Sfârşit”. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest sens, iar cercetările continuă în acest caz. De asemenea, vă aducem aminte și de cazul care a îngrozit România, unde o mamă s-a aruncat cu cei doi copii ai săi de la etaj.

Din păcate, o femeie care era însărcinată și urma să aducă un copil pe lume a decis să se sinucidă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite