vineri, 1 decembrie, 2023

Urmărire ca în filme între clanurile de rromi în Franța: Cinci morți și patru răniți – VIDEO

Momente teribile în Franța unde două clanuri de rromi din Timişoara au ales să se urmărească prin trafic. Urmărirea s-a soldat cu decesul a cinci persoane și rănirea altor patru.

Clanurile de rromi din România sunt deosebit de bogate în contextul în care aceștia au numeroase ”afaceri” în țări din Europa de Vest.

Urmărire ca în filme între clanuri de rromi în Franța

S-a întâmplat pe data de 27 martie, iar din imaginile video surprinse se poate vedea cum un cetățean de etnie rromă pornește în urmărirea rivalilor săi. Clanurile de rromi sunt din Timișoara și sunt cunoscute pentru conflictele dintre ele. Vorbim despre clanul Cârpaci și clanul Stancu. Protagoniștii incidentului au filmat totul, iar imaginile stau mărturie.

Polițiștii francezi au ajuns la primele concluzii. Accidentul s-a produs între un BMW model X5 și un alt BMW seria 7. Cauza principală a fost viteza excesivă. Conform datelor existente, o familie are domiciliul în Strasbourg, Franța, iar cea de-a doua familie este domiciliată în localitatea Kiel din nordul Germaniei.

Între cele două clanuri exista o relație de rudenie pentru că Bănari Cârpaci și Saban Stancu sunt cumnați.

” Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi, în sensul că Saban Stancu i-ar fi reproșat lui Bănari Cârpac că, din pricina lui, ar fi executat doi ani de închisoare, pentru că l-a băgat într-o combinație cu autoturisme, care ar fi avut o proveniență dubioasă. După cum spun martorii evenimentului, imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat. Așa că, după o serie de live-uri pe Facebook, care nu au făcut decât să inflameze și mai mult situația dintre cei doi, pușcăriașul a decis să-i facă o vizită debitorului, tocmai la domiciliul său din Strasbourg”, detaliază sursa citată.

În cele din urmă, din cauza vitezei, s-a produs tragicul accident, în care a murit pe loc Bănari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

Clanurile de rromi din România sunt foarte bogate

Clanurile de rromi din România reprezintă o provocare pentru forțele de ordine. De cele mai multe ori, foarte violente, clanurile de rromi și-au trasat ”granițele” prin forța brută. Oamenii legii, de cele mai multe ori, complici, dau din umeri nepăsători, în timp ce contribuabilul simplu stăm, nu de puține ori, cu frică.

Un exemplu elocvent este reprezentat de clanul Cârpaci care a pus mâna pe mai toate clădirile istorice din Timișoara. Aceștia controlează chiar și clădiri în care se află spitale. Din acest stil de făcut afaceri vin și banii, bani care nu sunt deloc puțini. Sunt memorabile imaginile cu nunțile rromilor care aruncă cu sute de mii de euro la lăutari și la restaurante, dar și suzete de aur sau alte aroganțe care costă mult. Așadar, a fost o urmărire ca în filme între clanurile de rromi din România, urmărire care s-a soldat cu cinci morți și cu patru răniți.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite