vineri, 19 aprilie, 2024

Palate de milioane de euro deţinute de rromi în Ciurea. Trăiesc o viață regală – VIDEO

Rromii din Ciurea au palate de milioane de euro, postând deseori pe rețelele de socializare imagini cu viața regală pe care o trăiesc. Totuși, nimeni nu prea îi întreabă de impozite și taxe.

Rromii din Ciurea au ajuns vedete pe TikTok unde postează constant imagini cu viața pe care o duc. De la mese încărcate cu fel și fel de alimente, până la imagini în care apar purtând kilograme de aur. Alimentele s-au scumpit în ultimul an într-un ritm amețitor pentru românul de rând, dar criza actuală pare să nu îi afecteze pe locuitorii din Ciurea.

Palate de milioane de euro deținute de rromi în Ciurea

Rromii din Ciurea au început să posteze pe rețelele de socializare vrând să devină, așa cum e moda, adevărați influenceri. Totuși, imaginile stârnesc invidia prin bogăția afișate în aceste palate care pot valora și câteva milioane de euro.

Pe fundal se poate vedea un pic din interiorul acestor palate. Rromii au și argintărie sofisticată, iar mesele sunt făcute din lemn masiv, pe comandă. Lucru care i-a costat o mică avere. Podeaua este placată cu marmură, probabil adusă din import.

Vorbim despre construcții care au 3-4 etaje și care sunt ridicate în localitatea Ciurea din județul Iași. Pe lângă construcțiile cu adevărat impunătoare, interioarele caselor te poate lăsa cu gura căscată. Rromii nu și-au ridicat doar o casă ci și-au clădit un adevărat stil de viață. Un stil cu adevărat luxos. Interiorul unui asemenea palat te poate costa o avere.

Când ajungi în Ciurea ai impresia că ești în California sau că ai intrat într-o zonă de blocuri. Nimic mai fals. În casele impozante locuiesc 1 maxim 2 familii de rromi

Din imaginile din ce în ce mai des întâlnite în spaţiul public se poate deduce că mai tot mobilierul este lucrat la comandă și din lemn brut. O adevărată capodoperă arhitecturală, am putea spune.

De altfel, din clipurile video se poate vedea faptul că rromii nu fac economii atunci când vine vorba despre ce alimente să pună pe masă. Clipurile cu cele mai multe vizualizări sunt tocmai cele în care femeile rrome au grijă de bărbații lor, punându-le pe masă cele mai alese sortimente de mâncare.

Plătesc rromii din Ciurea impozite?

Într-o perioadă de tristă supraviețuire pentru românii care se luptă să-și plătească facturile care au ajuns la un nivel teribil de mare, întrebarea celor care asistă la așa desfășurare de forță financiară este una simplă. Își plătesc, rromii, impozitele pe clădirile impozante?

O altă problemă este și cea a surselor de finanțare. Dacă într-un apartament cu 2 camere, împofida faptului că prețul la gazele naturale a ajuns la nivel normal, un cetățean plătește câteva sute de lei bune, cât îl ajunge pe un rrom să încălzează un adevărat palat de 3 etaje? De altfel nu este de neglijat și ideea surselor de finanțare a acestui stil de viață. De unde au aceștia atâția bani pentru a plăti facturile, a-și cumpăra kilogramele de aur și altele? Până când statul ne va răspunde la aceste întrebări, nouă ne rămâne doar să ne uităm la aceste palate de milioane de euro deținute de rromi în localitatea Ciurea din județul Iași.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.