vineri, 14 iunie, 2024

O legătură care te lasă fără cuvinte! O mamă în vârstă de 98 de ani s-a mutat la un azil de bătrâni pentru a-și îngriji fiul în vârstă de 80 de ani

Ada Keating în vârstă de 98 de ani, s-a mutat la un azil de bătrâni pentru a-și îngriji fiul, Tom, în vârstă de 80 de ani.

O mamă s-a mutat la un azil de bătrâni pentru a-și îngriji fiul

Cei 2 au trăit întotdeauna împreună deoarece fiul său nu s-a căsătorit niciodată. El s-a mutat la azilul Moss View din Liverpool în 2016, deoarece avea nevoie de mai multă îngrijire și sprijin, iar un an mai târziu, mama sa l-a urmat.

„Îi spun noapte bună lui Tom în camera lui în fiecare seară și mă voi duce să-i spun bună dimineața. Când mă întorc, el vine spre mine cu brațele întinse și mă îmbrățișează strâns. Nu încetezi niciodată să fii mamă”, a spus femeia, fostă asistentă medicală.

Tom Keating a fost pictor și decorator. El a spus că este fericit să o aibă alături în azil pe mama sa.

„Sunt foarte buni cei de aici și sunt fericit să o văd mai des pe mama mea acum că locuim în același loc”, a menționat Tom Keating.

Managerul casei de îngrijire Philip Daniels a spus că perechea este inseparabilă.

„Este foarte emoționant să văd relația strânsă pe care Tom și Ada o împărtășesc și suntem atât de încântați că am putut să le satisfacem nevoile ambilor. Este foarte rar să vedem mame și copiii lor împreună în aceeași casă de îngrijire și cu siguranță dorim să facem timpul lor împreună cât mai special posibil”, a spus el.

Perechea este inseparabilă, iar angajații sunt impresionați

Tom nu s-a căsătorit niciodată și a trăit întotdeauna cu mama sa, Ada Keating, în Wavertree, Liverpool. Cu toate acestea, anul trecut, s-a mutat la Moss View Care Home din Huyton, deoarece avea nevoie de îngrijire suplimentară.

Bărbatul a petrecut un an locuind fără mama sa. Dar acum femeia a luat decizia de a se muta în aceeași casă, pentru a putea ajuta la îngrijirea lui.

Am fost supărată când nu am mai putut să mă ocup de nevoile lui Tom. Pe măsură ce îmbătrânesc și devin mai slăbită, nu mai pot să mă descurc singură acasă, așa că Moss View a fost alegerea evidentă. Este minunat că am fost reuniți în această casă și că sunt capabili să ne satisfacă nevoile ambilor”, a spus Ada.

„Nu încetezi niciodată să fii mamă”, a spus mama a 4 copii.

Tom este încântat că a ajuns să locuiască din nou cu mama sa.

„Îmi place să fiu aici deoarece îmi oferă șansa de a socializa cu alți rezidenți de sex masculin, dar este grozav să pot să-mi văd mama mai des”, a spus el.

Moss View Care Home, care oferă rezidență, îngrijire medicală și îngrijire pentru pacienții cu demență este situat la periferia orașului Liverpool. În ultimul raport, inspectorii Comisiei pentru calitatea îngrijirii au descoperit că personalul construiește relații pozitive cu rezidenții săi, iar sprijinul acordat a fost „atent și grijuliu”. O mamă s-a mutat la un azil de bătrâni pentru a-și îngriji fiul în vârstă de 80 de ani.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite