luni, 4 decembrie, 2023

Pescobar îl ia la mișto pe Horia Constantinescu: „Angajăm foşti inspectori ANPC!“

Paul Nicolau continuă războiul cu cei de la ANPC, după ce inspectorii au reușit să-i închidă temporar locațiile de la Taverna Racilor. Pescobar îl ia la mișto pe Horia Constantinescu publicând un anunț de angajare pentru posturile de controlul calităţii, trasabilitatea mărfurilor și procedurile de menținere și gătire a produselor, spunând că angajează foşti inspectori ANPC, deoarece aceștia cunosc toate normativele europene.

Pescobar îl ia la mișto pe Horia Constantinescu

Cel care deține Taverna Racilor a găsit o modalitate ironică de a continua lupta cu cei de la Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC), instituție condusă de Horia Constantinescu.

Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, se bucură, din nou, de multă popularitate, după ce inspectorii ANPC i-au închis toate locațiile din țară. Acesta este decis să continue lupta cu cei de la ANPC și a făcut public un anunț care a stârnit atât hohote de râs, cât și aprecieri în mediul online.

Pescobar a anunțat că este dispus să angajeze 3 foști inspectori ANPC pentru Taverna Racilor.

„Creez trei posturi noi în cadrul grupului Taverna Racilor:

Controlul Calităţii;

Trasabilitatea Mărfurilor;

Procedurile de Menținere și Gătire a Produselor;

Dorim să angajăm foşti inspectori ANPC, deoarece aceștia cunosc toate normativele europene. Astfel, ne asigurăm că nu vor mai exista niciodată neclarități în activitatea grupului Taverna Racilor!

Aşteptăm CV-urile dvs. la adresa: angajări@tavernaracilor.ro

Vă mulţumim!”, a scris Pescobar în anunț.

Închiderea localurilor i-a adus promovare gratuită

După ce a primit amenzi de 140.000 de lei și i-au fost confiscate 560 de kilograme de produse neconforme, Pescobar a văzut și o parte bună în toată această întâmplare. Acesta susține că întregul scandal i-a adus promovare gratuită.

„Vreau să mulțumesc tuturor televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să-mi cresc brand awareness-ul (notorietatea brandului – n. red.). 70.000 de noi followeri am acumulat pe TikTok, atât s-a putut, e bine rău de tot. Și pe Instagram vreo 5.000. Bine rău de tot. Tot ce vreau e… plecăciune, mersi mult de tot. Mă costa mult să fac reclama asta, așa că m-ați ajutat. Mersi frumos”, a spus Pescobar pe Instagram.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, susține că nu își dorește un război cu Pescobar

„Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel cu multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu.

Mai mult, șeful ANPC a precizat că nu a fost vorba despre nicio presiune politică, așa cum a acuzat Pescobar.

„Am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică.

Nu are niciun fel de culoare politică informaţia că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte. Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme“, a mai spus Horia Constantinescu.

Acum, Pescobar îl ia la mișto pe Horia Constantinescu, anunțând că este dispus să angajeze 3 inspectori ANPC.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.