vineri, 12 aprilie, 2024

Poșta Română le dă cu greva-n cap guvernanților! Riscă PSD și PNL să nu se dea pensiile luna aceasta?

Angajații de la Poșta Română tot amenință cu greva generală și nu prea pare să-i pese cuiva. Întrebarea este dacă riscă PSD și PNL să nu se dea pensiile luna aceasta, mai ales că în scurt timp începe campania electorală și vin alegerile locale.

Directorul general Valentin Ștefan, ca să-și apere postul, spune că totul este sub control, doar că există pericolul real ca înainte de Paște românii să nu-și ia pensiile.

Riscă PSD și PNL să nu se dea pensiile luna aceasta?

Problema de la Poșta Română stă să crape, iar explozia va lovi grav, dacă nu cumva decisiv, în struțo-cămila de la guvernare PSD – PNL.

Poștașii s-au cam săturat să fie purtați cu vorba, iar faptul că suntem la doar câteva luni de alegeri îi face să devină foarte importanți. Pentru că, vor să recunoască sau nu politicienii, poștașii au făcut și fac propagandă electorală. Asta pentru că poștașul e omul de la firul ierbii, e cel care cunoaște foarte bine care e starea de spirit a pensionarilor și care, la o adică, poate calma lucrurile sau poate turna gaz peste foc, la nevoie.

Acest lucru este foarte bine știut de către politicieni și tocmai de aceea se dă o bătălie aprigă mereu pentru a pune șeful la Poșta Română. De ce? Pentru că asta îți asigură controlul unei mase de oameni care chiar îți fac campanie electorală. Dar pentru a face asta, oamenii trebuie să fie mulțumiți cu salariile și beneficiile pe care le au.

Ei bine, tocmai asta pare a nu face acum struțo-cămila PSD – PNL. Adică nu se îngrijește să le fie bine poștașilor, de care vor avea nevoie foarte curând. E un joc foarte periculos, o ruletă rusească pe care actuala guvernare nu are nicio șansă să o câștige.

Nu poți veni cu pretenții la niște oameni care sunt la un pas să declanșeze greva generală pentru că marea lor majoritate sunt obligați să se descurce cu venitul minim pe economie. Nu mai spun de riscurile la care sunt expuși în fiecare zi.

Managerul Valentin Ștefan se joacă cu focul!

Și să nu vă imaginați că poștașii au niște pretenții nesimțite, iar guvernanții nu vor să se lase strânși cu ușa. Nu! Aceștia solicită 400 de lei în plus la salariu. Mai mult, managerul Valentin Ștefan, slugă pusă de actuala guvernare, îi amenință pe poștași că le va scădea din salariu zilele în care sunt în grevă!

Poștașii sunt nevoiți să trăiască de pe o zi pe alta, în timp ce persoanele din conducere au salarii și prime nesimțite. Aceste lucruri nu pot fi trecute cu vederea la nesfârșit de către poștașul de rând.

Valentin Ștefan este fix acea persoană care a refuzat să explice recent cum a fost posibil să fie distribuite niște flyere electorale ale PNL, alături de cupoanele de pensii.

Nu am auzit pe nimeni de la liberali care să vină și să declare că poștașii au făcut campanie electorală pe bani. Nu! Oamenii au fost obligați să facă asta, iar banii au ajuns, probabil, doar la șefime.

Liberalii nu aveau cum să recunoască faptul că au dat bani pentru campanie electorală pentru că ar fi fost cam penală treabă. Dar asta nu înseamnă că bieții poștași nu și-au făcut treaba la care au fost puși.

Așadar e foarte interesant de văzut ce vor face Marcel și Nicu, șefii celor partide din struțo-cămilă în fața unei probleme grave așa cum este cea de la Poșta Română. Riscă PSD și PNL să nu se dea pensiile luna aceasta? Hai, să vedem!

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.