vineri, 14 iunie, 2024

Puls mic tratament naturist. Plante calmante pentru ameliorarea deranjului

Multe persoane evită să meargă la medic și încearcă să trateze problemele de inimă precum puls mic cu tratament naturist. Inima noastră este capabilă să lucreze fără întrerupere timp de 120 de ani, dar acest lucru se întâmplă rareori în viață. Bolile și anomaliile cardiace sunt din ce în ce mai frecvente în fiecare an. Prin urmare, este important să întărim mușchiul cardiac pentru a avea o viață sănătoasă și completă.

Folosind o abordare cuprinzătoare pentru întărirea mușchiului cardiac, problemele cardiace pot fi evitate până la bătrânețe. Principalele metode includ: adoptarea unei diete adecvate și a unui stil de viață activ, medicamente și medicina populară. Cel mai bun mod de a întări inima este de a avea o dietă nutritivă, cu toți micronutrienții și vitaminele esențiale. Includeți de preferință în dieta zilnică produse bogate în micronutrienți pentru inimă. Printre aceștia se numără iodul care se găsești în brânza de vaci, sfeclă roșie și varză. Potasiu care se poate lua din banane, sultane, struguri, cacao și dovleac. Magneziu care se găsește în hrișcă, fulgi de ovăz, nuci și fructe de mare. Diferite vitamine le puteți lua din ardei, roșii, zmeură, mere și cireșe.

Puls mic tratament naturist. Rețete de remedii populare

La domiciliu, pentru a întări mușchiul inimii sunt potrivite rețetele populare. Astfel, pentru a pregăti un leac foarte eficient se ia un vârf de cuțit mic de păducel, mentă, se adaugă 4 picături de valeriană apoteotică și 200 ml de apă clocotită.

Se amestecă nucile, sultaninele, caisele uscate, prunele uscate. Se adaugă 100 de grame de miere și se amestecă. Se păstrează la loc rece, se ia câte o linguriță. Decocțiile terapeutice de cimbru, gălbenele, sunătoare, balsam de lămâie, pot fi combinate în diferite moduri.

Pentru a oferi o protecție cardio cuprinzătoare, obțineți rata zilnică de licopen și antioxidanți esențiali vă pot ajuta complexele de vitamine din farmacii. Acestea sunt recomandate pentru adulți ca sursă de beta-glucani, acid lipoic, seleniu și licopen, precum și ca sursă suplimentară de vitexină.

Buchitza, mămăligă, mentă, iarba de grâu sunt componente calmante, normalizatoare pentru ritmul cardiac. Mierea de albine, melisa, păducel, floarea de castan, măceșul, rădăcinile de cicoare, fructele și rădăcinile de măceș refac compoziția sângelui. Iar rădăcina de leuștean curăță vasele de sânge, acționează delicat în combinație cu componentele calmante.

Medicamente care pot reduce și preveni bolile de inimă

Există mai multe grupe de medicamente care previn bolile de inimă. Statinele reduc nivelul colesterolului. Medicamente care normalizează tensiunea arterială sunt beta-blocantele. În cazul în care o persoană sănătoasă întărește inima, medicamentele, chiar și pentru prevenire, trebuie luate numai după consultarea unui medic.

De asemenea, este bine să știi că trei micronutrienți, precum potasiu, magneziu și calciu, hrănesc mușchiul cardiac. Acestea reglează ritmul inimii, scad tensiunea arterială și elimină colesterolul rău și excesul de lichid din organism. Includeți în alimentația dumneavoastră fructe uscate, cereale, cartofi, produse lactate acide, brânză, pește de mare, pâine cu tărâțe și ierburi.

Vitamina C și rutina sunt cele mai bune vitamine pentru puls mic fiind parte din tratamentul naturist.  Acestea contribuie la întărirea pereților vaselor de sânge, ajutându-le să rămână elastice pentru mai mult timp. Vitamina C îmbunătățește, de asemenea, producția și absorbția colagenului, una dintre cele mai importante componente ale sistemului muscular.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite