vineri, 19 iulie, 2024

Răspuns la întrebarea “cât costă?” Care este prețul unui implant de păr, la Dr. Felix Hair Implant?  

Căderea părului nu este o rușine. Te întrebi cât costă, care este prețul implantului de păr de la clinica Dr. Felix Hair Implant? Nu mai căuta! Găsești aici răspunsul.

Te bate gândul să-ți faci implant de păr? Cu siguranță nu ești singurul sau singura (chiar și femeile pot suferi de alopecia!) De aceea, dorești să te programezi pe site-ul clinicii, pe drfelixhairimplant.ro, însă nu știi la ce să te aștepți din punct de vedere financiar. Ei bine, din păcate nu avem un răspuns concret pentru tine, deoarece este mai complicat decât pare. Vom vorbi despre acest lucru în rândurile ce urmează.

De ce nu există un preț fix pentru implanturile de păr

Ei bine, iată de ce nu putem aproxima cu exactitate care este pretul unui implant de par: varianta lungă, ar fi să luăm în calcul toate cele necesare medicilor. Costul locației clinicii, mâna de lucru, asistenții, facturile, echipamentul, toți anii de studiu prin care doctorii trebuie să treacă doar pentru a profesa ș.a.m.d. Lista este lungă, iar toate aceste aspecte sunt luate în considerare de fiecare persoană care oferă nu doar servicii fie medicale, fie de altă natură, inclusiv magazinele de colț.

Pe lângă aceste aspecte, trebuie luată în considerare și durata, zona sau calitatea/numărul foliculilor de păr. Așadar, iată de ce prețul nu este fix.

De ce să-ți faci implant de păr chiar dacă nu știi cât costă mai exact?

E ușor să spunem “du-te, programează-te, cere acum o ofertă” etc. În realitate, lucrurile stau altfel: cei care nu pot aproxima prețul, aleg pur și simplu alternativa, anume chelia, din diferite motive, deseori financiare. Ei bine, află că nu este chiar așa – înainte de a-ți face implantul propriu zis, doctorii îți vor estima un preț personalizat nevoilor tale, astfel încât tu să nu ai surprize.

Cât despre motivele pentru care să-ți faci implant de păr? Cu siguranță le-ai simțit pe pielea ta dacă te confrunți cu căderea părului. Fie ți-ai pierdut sau ți-a scăzut stima de sine, fie ai fost ținta micilor glume care, în adânc, te-au rănit sau fie că ești dezamăgit de propria imagine, cert este că motivele pot fi nenumărate. Din păcate, bărbații suferă în tăcere, punându-și o mască și spunând “mie nu-mi pasă că n-am păr.” Poate este adevărat pentru unii, însă, pune-te în pielea unui bărbat care ține la părul său, deoarece este modalitatea lui de a se exprima. Ce simți?

Standardele de frumusețe care-ți fac avânt

Fie că urmărești tendințele sau nu, moda poate influența felul în care arătăm, adesea fără să ne dăm seama. Îți punem următoarea întrebare: de câte ori ai văzut reclame cu bărbați cu chelie? Indiferent de produsul pe care îl promovează, există prea puține modele fără păr, ceea ce afectează, astfel, imaginea și așteptările pe care bărbații o au de la ei însăși. Totuși, nu este greșit să-ți dorești să arăți precum vedetele de la Hollywood.

Indiferent de imboldul pe care l-ai avea privind implantul de păr, programează-te acum la clinica Dr. Felix Hair Implant!

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.