luni, 29 aprilie, 2024

Rugăciunea care face minuni. Citind aceste rânduri ți se vor îndeplini toate dorințele

Tot mai mulți creștini rostesc rugăciunea care face minuni. Efectul său este foarte puternic, funcționează întotdeauna. Rezultatele vor fi uimitoare după prima citire. După ce veți rosti această rugăciune, vor începe să se întâmple miracole în viața dumneavoastră, evenimente minunate pe care nici măcar nu vi le puteți imagina acum.

După ce citiți această rugăciune ar putea apărea o nouă ofertă de muncă cu un salariu incredibil de mare sau pur și simplu cineva decide să vă facă un cadou care vă va schimba viața. Citiți această rugăciune cu sinceritate și inimă curată. Doar așa veți obține cu siguranță rezultate uimitoare. Această rugăciune este universală. Este potrivită pentru orice persoană și va ajuta la îmbunătățirea vieții personale.

Rugăciunea care face minuni. Cum să faci ca toate dorințele tale să se materializeze?

Vindecarea a ocupat întotdeauna un loc special printre minunile pe care Iisus le-a făcut în timpul slujbei sale pământești. Evanghelia este plină de povestiri despre oameni obișnuiți în viața cărora s-a întâmplat ceva incredibil: L-au întâlnit pe Dumnezeu și El a răspuns la nevoia lor.

El a creat pământul cu un singur cuvânt și cu un singur cuvânt îi vindecă de boală și de suferință pe toți cei care se adresează Lui. Astfel, dacă doriți să vi se împlinească toate dorințele citiți următoarele rânduri:

„Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Profit de fiecare clipă a acestei zile. Armonia divină, pacea și abundența sunt cu mine. Iubirea divină emană din mine, binecuvântându-i pe toți cei care vin în mijlocul meu.

Iubirea divină mă vindecă acum. Nu-mi este frică de rău, pentru că Dumnezeu este cu mine. Sunt întotdeauna înconjurat de un halou sacru de iubire și putere divină. Afirm, simt, știu și cred cu tărie și în mod pozitiv că vrăjile iubirii și vegherii divine îi ghidează, îi vindecă și îi îngrijesc pe toți membrii familiei mele și pe cei pe care îi iubesc.”

Cum să închei mesajul adresat Domnului. Cum să primești binecuvântarea Puterilor Cerești?

Urmându-L pe Domnul, iubindu-L și lăudându-L, suntem eliberați de păcat și de dependențe, protejați și izbăviți de orice fel de boală, afecțiune și suferință. Lasă-L pe Domnul să intre în inima ta, așa cum au făcut deja sute de telespectatori prețioși ai noștri, și vei primi cu siguranță o binecuvântare în viața ta. Încheie această rugăciune și adresare cu următoarele cuvinte:

„Iert pe toată lumea și radiez sincer iubire divină, pace și bunăvoință asupra tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla. Există pace în centrul ființei mele, este pacea lui Dumnezeu. În această liniște simt puterea Sa, călăuzirea și iubirea Prezenței Sale Sfinte. Căile lui Dumnezeu sunt căile mele. Cuvintele pe care le spun merg acolo unde le trimit. Mă bucur și mulțumesc, știind că rugăciunea mea va fi ascultată. Și așa este.”

În vremuri dificile, mulți caută ajutor și protecție din partea puterilor cerești citind rugăciunea care face minuni. Prin rugăciune, sufletul credinciosului se dezvăluie Domnului, iar personalitatea lui sau a ei apare în fața Celui Atotputernic așa cum este. Toate temerile, problemele și bolile tale vor fi vizibile pentru Dumnezeu, dar cel mai important lucru este intenția. Cu cât este mai pură și mai blândă această intenție, cu atât mai mari sunt șansele ca puterile cerești să vă ajute să vă rezolvați problemele.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite