luni, 24 iunie, 2024

Salariul unei farmaciste de la Dr. Max. Iată cât se câştigă la o drogherie

Unul dintre cele mai apreciate şi căutate locuri de muncă din ultima perioadă este cel de farmacist. Lanţurile de drogherii din România continuă să se dezvolte, iar cei mai mulţi se întreabă ce salariu are o farmacistă de la Dr. Max.

Factorii cheie în alegerea acestui job sunt mediul de lucru plăcută şi salariul atractiv.

Ce salariu are o farmacistă de la Dr. Max

Numărul absolvenţilor de la Universităţile de Medicină şi Farmacie din ţară continuă să crească. În mare parte, cei mai mulţi se îndreaptă spre job-urile de farmacist după ce salariile s-au mărit, iar mediul de lucru este unul extrem de plăcut.

Cele mai cunoscute lanţuri de farmacii din România sunt Catena şi Dr. Max. În fiecare oraş se regăsesc cele două. Serviciile pe care le oferă, managementul personalului, preţurile accesibile, calitatea produselor, dar şi diversitatea medicamentelor au adus plus valoare.

Având în vedere că sunt tot mai multe persoane care îşi doresc să se angajeze pe un post de farmacist în drogheriile Dr. Max, trebuie să fie informaţii că salariul este similar ca în farmaciile comunitare.

Astfel, salariul unei farmaciste la început de drum este între 2.500 şi 3.000 lei. O farmacistă şefă cu o experienţă de 10 ani de muncă este remunerata cu 3.800 lei. Se adaugă tichete de masă în valoare de 300 lei, dar şi un comision lunar de circa 500 lei pe lună.

Important de menționat, în cazul unui manager marketing & PR, salariile pot ajunge și la 12.000 la Dr. Max.

În aceeași ordine de idei, 4.000 de lei net pe lună încasează un farmacist diriginte, care mai primește și tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei.

Ce salariu are o farmacistă de la Catena

În domeniul farmaceutic, numărul locurilor de muncă și modul în care acestea sunt remunerate se înscriu pe o panta ascendentă. România reprezintă o piață activă pentru grupurile de farmacii, în special având foarte mulți pensionari și persoane cu diferite afecțiuni. În momentul de față, Catena este unul dintre cele mai mare lanțuri de drogherii de pe teritoriul statului român și este deținut de grupul Fildas.

De asemenea, conform site-ului undelucram.ro, salariile practicate de farmacia Catena sunt diferite de la un oraș la altul. Un alt factor este cel al orelor lucrate (program full time și part time).

Vorbind de o medie, un farmacist angajat la Catena primește un salariu net de 3.000 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare de 700 de lei.

Așadar, în ceea ce privește un asistent de farmacie angajat la Catena, acesta primește 2.200 de lei net și tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Un farmacist cu experiență de cel puțin un an va primi 2.600 de lei, plus tichete de masă în valoare de 400 de lei și alte bonusuri, care se ridică la 650 de lei lunar.

Vă aducem aminte că de la data de 1 ianuarie 2023, salariul minim pe economie a crescut. În acest context, cel mai probabil vor crește și salariile farmacistelor de la Dr. Max și nu numai.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite