vineri, 14 iunie, 2024

Ce meserie a avut Tristan Tate înainte de a fi bogat. A spus-o fără nicio jenă

Tristan Tate a avut o meserie înainte de a fi bogat. Frații Tate țin capul de afiș în toate publicațiile importante din România, dar și din străinătate.

Arestarea celor doi frați a scos numeroase aspecte din viața personală a acestora. Frații nu au fost milionari de la început, după cum chiar ei au susținut acest lucru. Acum, din arest, frații Tate continuă să posteze pe rețelele de socializare.

Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a fi milionar

Andrew Tate și Tristan Tate au avut diverse meserii înainte de a deveni milionari. De exemplu, Andrew Tate este implicat în activități sportive, fiind unul dintre marii luptători de kickbox din lume. Acesta a cucerit patru titluri mondiale, începând să practice arte marțiale și boxul încă din 2005. Tate a câștigat primul său titlu mondial ISKA într-o revanșă împotriva lui Jean-Luc Benoit, ulterior a mai câștigat trei titluri mondiale. În 2016, Andrew Tate a fost implicat într-un scandal în momentul în care participa la emisiunea Big Brother, făcând mai multe comentarii considerate a fi homofobe și rasiste.

În schimb, fratele său, Tristan Tate, nu a apărut în show-uri celebre dar a devenit celebru prin declarațiile făcute în social media. Acesta a recunoscut faptul că, în tinerețe, pentru a putea să-și susțină traiul de zi cu zi, a avut mai multe joburi. În tinerețe, Tristan Tate a lucrat 6 ani ca bodyguard în Marea Britanie, conform playtech.ro, mărturisind că are un mare respect pentru oamenii care practică această meserie:

„Am lucrat ca și bodyguard timp de șase ani în Londra, când eram tânăr. Tot timpul îi tratez cu respect pe cei de la pază”, spunea Tristan Tate, acum ceva timp, pe pagina să socială.

Frații Tate au fost arestați pentru viol și prostituție

Frații Tate s-au stabilit în România în urmă cu mai mulți ani. Aici aceștia şi-au deschis un studio de videochat care, potrivit anchetatorilor, era folosit pentru operațiuni ilicite. Frații Tate au fost arestat pentru viol și trafic de persoane după ce au existat mai multe plângeri în acest sens.

De altfel, în stenogramele publicate în spațiul public, apare o conversație cu o femeie căruia i se promite o viață lipsită de griji. Anchetatorii au afirmat faptul că cei doi îşi mințeau victimele spunând că s-au îndrăgostit de ele și că urmează să aibă o viață lipsită de griji. Totuși, odată ajunse în casă, victimele erau obligate să se prostitueze, iar filmulețele rezultate erau vândute către site-uri de specialitate din exteriorul țării.

Frațiii Tate dețin o impresionantă avere în România, avere care se află în aceste momente sub sechestru. În altă ordine de idei, cei doi frați vor afla pe 10 ianuarie dacă vor fi eliberați din arest și vor fi plasați sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite