luni, 24 iunie, 2024

Stenogramele din dosarul fraților Tate! Cum tratau fetele care făceau videochat

Apar noi informații despre frații Tate, inclusiv stenograme care arată modul în care americanii se comportau cu fetele care făceau videochat.

Frații Tate au fost arestați pentru 30 de zile într-un dosar de sechestrare de persoane și prostituție. Sunt mai multe capete de acuzare pentru cei doi care se stabilise de ceva vreme în România.

Stenograme din dosarul fraților Tate

Conform Realitatea TV, în dosar au apărut și stenogramele fraților Tate. Din transcripții reiese faptul că fetele care făceau videochat la firma deținută de cei doi erau obligate să își facă un tatuaj cu inscripția ”owned by Tate”. Totuşi, avocatul celor doi oameni de afaceri susţine faptul că fetele şi-au făcut tatuajele din proprie iniţiativă:

” (…) Niciun moment nu s-a pus problema condiționării sau constrângerii pentru a face un asemenea gest și a fost voința lor liberă ” a explicat avocatul Ioan Gliga.

Ce stenograme au fost publicate în dosarul fraților Tate

Conform sursei citate, cei doi frați racolau tinere pe ideea ”lover boy”. Concret, aceștia le spuneau fetelor că s-au îndrăgostit de ele și că vor o relație. Ulterior, fetele erau aduse într-o casă unde erau obligate să facă filme pentru adulți, filme care erau postate pe site-uri de profil de unde erau vândute.

„Emory (Andrew Tate): Trebuie să înțelegi că, odată ce ești a mea, vei fi a mea pentru totdeauna. O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul. Voi fi ultimul bărbat din viața ta.
Emory: Ce ne facem dacă ne îndrăgostim și te răpesc să te aduc la București?
Fată: Nu cred că e răpire, dacă eu vreau să vin.
Emory: Mai întâi trebuie să văd în ochii tăi că nu vei putea trăi niciodată fără mine. Şi apoi pot avea încredere în tine să îți arăt totul.
Fată: Adu un inel cu tine când vii.
Emory: Poți fi suficient de iubitoare ca să fii soție? Să fii mereu lângă mine, oriunde merg? Să vorbești cu 0 bărbați în afară de mine? Râde or die?
Emory: Trebuie să te muți în România cu mine, să fiu cu ochii pe tine.
Emory: Ești a mea. Să nu uiți asta. Și să te porți ca atare. Vom fi împreună curând.
Fată: Dar pot să am încredere în tine?
Emory: Da. Poți.
Emory: Te vei muta în România cu mine. Planific când ajung acolo. Mai întâi, s-ar putea să trebuiască să merg la Praga câteva zile.
Emory: Și ne întâlnim în România.
Emory: Şi vreau să știu că ești hotărâtă
Emory: Serioasă de căsătorie.
Fată: Da. Sunt serioasă”. se arată în stenograme.

Cine sunt frații Tate

Frații Tate sunt născuţi în Statele Unite ale Americii. Sportivi de performanță, frații Tate au devenit cunoscuți în România din prisma declarațiilor făcute pe rețelele de socializare. Totuși, nu este de neglijat faptul că Andrew Tate a devenit cunoscut datorită carierei sale în kickboxing unde a câștigat 4 titluri mondiale. Cei doi frați au început să acapareze rețelele de socializare unde ofereau lecții de viață și afaceri. Bianca Dragușanu a fost una dintre cuceririle lui Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Tristan Tate

De la celebritatea pe rețelele de socializare, până la arestare a fost doar un pas. Procurorii consideră că cei doi au făcut un grup infracțional organizat care se ocupa cu prostituție, sechestrare de persoane, dar și alte fapte ilicite prevăzute de Codul Penal. Alături de cei doi a mai fost arestată și o poliţistă despre care s-a spus că îi proteja pe aceștia. Așadar, stenogramele din dosarul fraților Tate au fost publicate, iar cei doi se află în arest pentru cel puțin 30 de zile.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite