duminică, 2 aprilie, 2023

Andrew Tate scos din arest și dus de urgență la spital. Ce s-a întâmplat?

Publicat:

Andrew Tate a fost scos din arest și condus, sub pază, la un spital. Surse din anchetă susțin că avocatul celor doi frați a înaintat cererea către conducerea penitenciarului.

Vă aducem aminte faptul că frații Tate au fost arestați într-un dosar în care sunt acuzați că ar fi sechestrat mai multe persoane și le-au obligat să se prostitueze.

Andrew Tate a fost scos din arest și dus de urgență la spital

Surse judiciare au povestit pentru știrileprotv faptul că unul dintre frații Tate, Andrew Tate, a fost scos din arestul preventiv și transportat la spital. Avocatul celor doi frați a depus o cerere în acest sens. Totuși, acesta nu a precizat dacă Andrew suferă de vreo boală.

Pe de altă parte, legea permite astfel de demersuri. Conform legislației aflate în vigoare, orice persoană arestată care face dovada faptului că urmează anumite tratamente, sau are nevoie de anumit investigații, beneficează de eliberarea din arest și transport, sub pază, către un spital de profil. Condiția este ca acel tratament sau investigație să nu poată fi făcută în cabinetul din cadrul închisorii.

Vă aducem aminte faptul că frații Tate au fost arestaţi pe data de 28 decembrie într-un dosar care vizează traficul de persoane și viol. Aceștia se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar pe data de 10 ianuarie vor merge în fața judecătorilor pentru a încerca să îi convingă să îi plaseze sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Stenograme în dosarul fraților Tate

Între timp, în dosarul fraților Tate au apărut mai multe stenograme care arată modul în care aceștia își racolau victimele. De exemplu, frații pretindeau că s-au îndrăgostit de diverse femei, promițându-le că vor o relație serioasă. Ulterior, după ce erau convinse, femeile erau duse într-o casă unde erau obligate să se prostitueze, iar filmele rezultate erau uploadate și vândute pe site-urile internaționale de profil.

Ba mai mult, fetele erau obligate să își tatueze ”owned by Tate”, semn că acestea erau deținute de cei doi frați. Avocatul celor doi a negat această informație spunând că fetele nu au fost obligate să facă acest lucru și că l-au făcut din proprie inițiativă.

„Eu aș înțelege acest gest făcut de persoanele respective ca fiind un gest destinat a se face cât mai plăcute de către frații Tate și niciun moment nu s-a pus problema condiționării sau constrângerii pentru a face un asemenea gest și a fost voința lor liberă”.

Așadar, vom urmări îndeaproape cazul fraților Tate, iar pe măsura ce vor apărea noi informații, acestea vor fi publicate.

 

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite