duminică, 21 iulie, 2024

Frații Tate au angajat foști polițiști și mascați să le păzească vila luxoasă. Cei doi milionari rămân în arest la domiciliu

Frații Tate au angajat foști polițiști și mascați să le păzească vila luxoasă. Andrew și Tristan Tate sunt anchetați de oamenii legii pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice și instigare la lovire sau alte violențe. Până la finalizarea anchetei, cei doi milionari rămân în arest la domiciliu.

Frații Tate au angajat foști polițiști și mascați să le păzească vila luxoasă

Celebrii milionari Andrew și Tristan Tate au șocat din nou. Deși cei doi frați sunt în arest la domiciliu și riscă ani grei de închisoare, aceștia sunt preocupați de siguranța lor și a vilei luxoase în care locuiesc. Recent, frații Tate ar fi angajat foști luptători ai trupelor speciale ale Poliției pentru a le asigura paza, iar salariul este unul motivant.

Frații Tate le oferă celor care se ocupă de securitatea vilei impunătoare nu mai puțin de 5000 de lei. Mai mult, paznicii milionarilor ar fi angajaț și șoferi. Printre ei se află foști polițiști, pensionați recent, din cadrul trupelor de mascați.

Decizia celor doi milionari britanici a declanșat revolta unora, însă Frații Tate consideră că sunt judecați pe nedrept și că legea va face lumină în cazul lor.

„Dacă am fi făcut ilegalități, nu am fi angajat polițiști.”, au declarat cei doi.

În prezent, frații Tate sunt cercetați de oamenii legi și se află în arest la domiciliu.

Cei doi milionari riscă ani grei de închisoare

Andrew și Tristan Tate sunt judecați pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice, instigare la lovire sau alte violențe.

Cei doi milionari nu pot părăsi locuința și nici țara până la finalizarea anchetei.

„Menţine măsura arestului la domiciliu față de inculpații TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTAN, NAGHEL GEORGIANA-MANUELA și RADU ALEXANDRA-LUANA, până la o nouă verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 30 de zile.”, se arată în încheierea judecătorilor de la Tribunal.

,,Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii străini, prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de materiale având un astfel de caracter.”, potrivit comunicatului DIICOT.

Procurorii au extins acuzațiile și solicită confiscarea a zeci de mașini de lux, bijuterii și terenuri care aparțin fraților Tate. Aceștia se consideră nevinovați și susțin că vor aduce dovezi în dosarul amplu de anchetă.

,,Ne confruntăm cu un moment de maximă importanță în procesul penal (…) Obiectivul nostru principal va fi stabilirea adevărului și asigurarea unui demers juridic corect și imparţial prin prezentarea de probe si dovezi relevante dosarului. Trimiterea dosarului in judecata ne va permite să prezentăm o serie de probe cuprinzătoare.”, a transmis unul dintre avocații celor doi.

Frații Tate se află în arest la domiciliu și au angajat foști luptători ai trupelor speciale ale Poliției pentru a le păzi locuința luxoasă. Milionarii se află în centrul unui scandal de amploare și riscă ani grei de închisoare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite