miercuri, 17 aprilie, 2024

Ștefan Mandachi a vândut Spartan pentru 20,3 milioane de euro. Cine a cumpărat tot portofoliul afaceristului din Suceava

Tranzacție neașteptată! Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri, a vândut companiile care operau francizele lanțului de restaurante Spartan.

Totodată, Mandachi a înstrăinat și alte mari branduri din portofoliu, precum Regatto, sala de fitness Bum Bum Box, restaurantele Hercule și Hollywood Villas, către un grup de 7 persoane fizice, informează Profit.ro.

Valoarea totală a tranzacției s-a ridicat la peste 20 milioane euro.

Conform sursei citate, banii vor fi achitați în rate întinse pe o perioadă de 10 ani, începând cu primăvara anului viitor și până în 2034. Printre cumpărători sunt mai mulți francizați Spartan, precum Remus Cosovanu, fost fotbalist la Poli Timișoara, și Răzvan Nanuș, co-fondator Crocant.

„Am vândut companiile din HoReCa și Real Estate, care operau francizele Spartan, Hercule și Hollywood Villas. Nu am vândut lanțul de restaurante, ci întreaga companie, care include francizele BumBumBox, Biotransylvania și Regatto”, a declarat Ștefan Mandachi.

Ştefan Mandachi se apucă de alt domeniu

„Voi înveşti doar în industria educației online și în tehnologie pentru că mă pasionează, este mult mai predictibilă și e în plină expansiune. Am bugetat 1,3 milioane euro pentru aplicația de e-learning MentorMag și îmi propun să finanțez încă 5 start-upuri în 2023 unde vom înveşti aproximativ 2 milioane de euro”, precizează Ștefan Mandachi, fondatorul brandului Spartan.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite