marți, 21 martie, 2023

Cum s-a schimbat viața actorului Ovidiu Cuncea de când s-a făcut preot. ,,A fost un moment de mare intimitate…”

Publicat:

Puțini sunt cei care știu cum s-a schimbat viața actorului Ovidiu Cuncea de când s-a făcut preot. Artistul a luat o decizie neașteptată în urmă cu mulți ani, după ce a divorțat de fosta soție, Elena Cristina. Cei doi au avut un mariaj fericit timp de 21 de ani, însă căsnicia lor s-a destrămat. După despărțirea de mama copiilor săi, Ovidiu Cuncea a decis să ia calea bisericii, iar în prezent îmbină actoria cu preoția. Iată ce spune actorul despre suferințele din viața privată.

Cum s-a schimbat viața actorului Ovidiu Cuncea de când s-a făcut preot

Ovidiu Cuncea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în actorie și cucerește publicul cu personajele sale și glumele savuroase. De câțiva ani, artistul apare tot mai rar în lumina reflectoarelor și și-a schimbat complet viața. Îndrăgitul actor a trecut printr-un divorț dureros în anul 2019, moment de cumpănă care l-a determinat să ia calea credinței și să se facă preot.

„Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. (…) Când în inimă intră credința, începi să nu mai ai liniște. Știu că s-a făcut sedință publică să mă dea afară din UTC și da, m-au dat afară.

A fost un moment de mare intimitate, aproape că nu se vorbește de lucrul acesta. Eram în cumpănă dacă să mai fac pasul spre preoție și…stăteam în rugăciune, în genunchi și aievea am văzut-o pe Maica Domnului care îmi zicea să nu îmi fie frică.”, a mărturisit actorul.

În prezent, Ovidiu Cuncea joacă pe marile scene din țară, dar ori de câte ori are ocazia ține slujbe în diferite biserici alături de preoți din Capitală. Artistul este diacon și nu ezită să îmbrace hainele sfinte duminica pentru a sluji lângă cei credincioși. Și colegul său de breaslă, Silviu Biriș, a luat calea credinței în urmă cu mulți ani în urmă. Acesta a suferit enorm după ce s-a despărțit de fosta soție.

Ce spune artistul despre suferințele din viața privată

Ovidiu Cuncea a mărturisit în repetate rânduri că a suferit foarte mult după divorț, însă a rămas în relații bune cu cei doi copii ai săi. Artistul a decis să se facă preot, iar vestea i-a uimit pe mulți. Actorul are o nouă iubită, însă nu se mai gândește la căsătorie. Acesta  a dezvăluit recent că a luat calea credinței și vede preoția ca un sacrifiu de sine. Mai mult, artistul a avut gânduri la un moment dat să se călugărească.

„Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine. Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria. (…)

Eu am veșmintele cu mine tot timpul când plec undeva. În cazul în care mă prinde duminica la Bârlad, mă duc și eu la un preot și zic: „Părinte, vă rog, lăsați-mă și pe mine să slujesc!”. Dacă zice da, slujesc oriunde.”, a declarat acesta.

Ovidiu Cuncea și-a schimbat complet viața după ce a divorțat de fosta soție și a luat calea bisericii. Actorul s-a făcut preot și duce o viață departe de lumina reflectoarelor. Artistul nu regretă că a renunțat la celebritate și se declară împlinit sufletește.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite