duminică, 21 iulie, 2024

Un bărbat a cheltuit 60.000 de lire sterline pentru a obține o față de păpușă. Prin câte operații estetice a trecut Patrick Mast pentru a ajunge la imaginea dorită

Patrick Mast, în vârstă de 28 de ani, a cheltuit aproape 60.000 de lire sterline pentru a obține o față de păpușă, impecabilă și simetrică prin intervenții chirurgicale și tratamente de înfrumusețare.

Mulți îl consideră pe bărbat un dependent de chirurgia plastică hotărât să se transforme într-o păpușă vie. Recent, Patrick a apelat din nou la cuțit pentru o operație extrem de complicată de tip cinci în unu, în speranța de a obține un aspect impecabil. Patrick Mast, din Germania, a fost obsedat de conceptul de păpuși și de fețele lor simetrice și fără cusur încă de la vârsta de 14 ani. Până în prezent, bărbatul de 28 de ani a cheltuit puțin sub 60.000 de lire sterline pe diverse tratamente de înfrumusețare și proceduri de chirurgie plastică în Turcia și Serbia.

A cheltuit 60.000 de lire sterline pentru a obține o față de barbie. Când a început bărbatul să fie pasionat de intervențiile estetice?

În urmă cu câteva luni, Patrick, care lucrează ca director executiv al unui serviciu de îngrijire intensivă a copiilor, și-a făcut cea mai complicată operație estetică de până acum, o operație cinci în unu. Operația, care a durat cinci ore, a inclus un lifting facial, un efect al ochilor de pisică, o blefaroplastie superioară și inferioară și un al doilea lifting al buzelor, toate într-o singură intervenție.

Vorbind în exclusivitate pentru un revistă internațională, el a dezvăluit că:

„Aveam 14 ani, când am văzut toate vedetele de la Hollywood și toată lumea care își făcea operații estetice. Mi-a plăcut, așa că la acea vârstă am început să fac mici schimbări, cum ar fi alegerea unei culori a părului mai dinamică, să încerc și să mă machiez. Apoi, la 18 ani, am început cu operațiile. Mai întâi, a fost Botox pe frunte. După aceea, am început cu injecțiile, mai întâi pomeții, apoi am continuat cu buzele și apoi cu restul feței. După care au început operațiile adevărate. A fost un lifting facial, după care mi-am făcut o operație la nas și un lifting la buze.”

Cea mai extremă operație prin care a trecut bărbatul pentru a obține trăsături de păpușă

Alte intervenții pe care le-a avut Patrick includ un set complet de coroane și cea mai extremă operație a sa, procedura „cinci în unu”.

„Vreau să arăt ca o păpușă, ceea ce îmi place, de asemenea, îmi place senzația când oamenii recunosc că cineva a avut multe operații estetice, de exemplu, cum se discută despre Micheal Jackson. Cred că păpușile sunt perfecte pentru mine, nu aș schimba nimic, pot merge la un medic și să îi arăt o poză cu o păpușă și să-i spun „Vreau să arăt așa”, a declarat Patrick.

„Majoritatea medicilor din Germania refuză să facă orice operație, deoarece viziunea lor asupra esteticii este diferită, ei o doresc cât mai naturală, exact opusul a ceea ce caut eu. De aceea, mi-am făcut majoritatea operațiilor în alte țări – Turcia și Serbia,” a mai menționat Patrick.

Chiar dacă a cheltuit 60.000 de lire sterline pentru a obține o față de păpușă, Patrick insistă că este fericit și se mândrește cu înfățișarea sa și nu-i este frică că ar putea regreta într-o zi aspectul său. Bărbatul susține că se simte foarte bine în pielea sa.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite