luni, 25 septembrie, 2023

Un profesor a fost prins cu telefonul și căști în urechi la Titularizare 2023! Mai mulți profesori au ratat examenul pentru că trenul a avut întârziere!

Profesorii au trecut prin emoțiile susținerii unui examen. Zeci de mii de candidați au participat la Titularizare 2023, sperând să obțină un post de cadru didactic cu normă întreagă. Dar examenul nu a fost lipsit de incidente. În județul Timiș, Un profesor a fost prins cu telefonul și căști în urechi la Titularizare 2023. La Iaşi, 12 profesori au ratat examenul de Titularizare pentru că trenul avea o întârziere de 70 de minute.

Prins cu telefonul și căști în urechi la Titularizare 2023

Un profesor care a susținut proba educație muzicală la Titularizare, în județul Timiș, a fost eliminat din examen după ce a fost prins asupra sa cu telefonul mobil și căști, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Timiș. Acesta a fost eliminat din examenul de Titularizare, de la centrul organizat la Școala Gimnazială nr. 24 din Timișoara. Cadrul a susținut proba la materia educație muzicală.

Alți 87 de candidați la Titularizare s-au retras din examen, după ce au primit subiectele, unul dintre ei acuzând motive medicale. Alți 212 au absentat la acest examen. În total, la examenul de Titularizare din Timiș au fost înscrise aproape 1.165 de persoane.

Mai mulți profesori din Iași n-au mai ajuns la examen pentru că trenul de la Pașcani a avut o întârziere de 70 de minute

Mai mulți profesori din județul Iași se confruntă cu o situație fără precedent, după ce trenul care îi aducea de la Pașcani la Iași a ajuns cu mare întârziere, făcându-i să rateze examenul de titularizare.

Cei 12 profesori aflați în această situație nu au altă opțiune decât să aștepte până anul viitor pentru a da examenul de titularizare, în timp ce unii dintre ei vor încerca să aplice pentru un post de suplinitor prin examenul care se va desfășura în luna august.

Profesorii ar fi trebuit să ajungă la Iași din gara Pașcani pentru a susține examenul de titularizare care urma să înceapă la ora 08:00. Trenul din Timișoara ar fi trebuit să plece la ora 06:19 și să ajungă la Iași în jurul orei 07:20, însă întârzierea de 70 de minute a făcut ca aceștia să nu ajungă la timp.

„Alți colegi de la alte centre care s-au aflat în aceeași situație, au venit cu același tren, dar repartizați la alt centru, au putut fi primiți? Am întârziat 3 minute, cât am înconjurat și liceul ca să văd pe unde e intrarea. Plicurile cu subiecte se deschid la 09:00, puteam intra fără probleme. Suntem dezamăgiți, nu o să se reprogrameze examenul pentru câțiva  care au întârziat. Nu se iau bani de la bugetul statului”, a precizat Raluca Apostol.

Primele rezultate vor fi anunțate în data de 18 iulie și tot atunci începe și perioada de depunere a contestațiilor. Apoi, rezultatele finale vor fi făcute publice în 26 iulie, urmând ca în 27 și 28 iulie să fie organizate ședințele pentru repartizarea candidaților pe posturile și catedrele vacante.

Acum, un profesor a fost prins cu telefonul și căști în urechi la Titularizare 2023, în județul Timiș, iar la Iași mai mulți profesori au ratat examenul pentru că trenul a avut întârziere.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite