vineri, 14 iunie, 2024

Un profesor din Maramureș și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani! Tatăl fetei a anunțat poliția și cadrul didactic a fost ridicat

Un profesor din Maramureș și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani. Cadrul didactic, în vârstă de 25 de ani, a scris mesaje unei eleve, în care îi solicita să se întâlnească cu el. Mesajele au fost transmise polițiștilor chiar de tatăl copilei, iar bărbatul a fost reținut.

Un profesor din Maramureș și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani!

Un profesor din Maramureș a fost reținut de polițiștii din Sighetu Marmației după ce și-a dat întâlnire cu o elevă minoră de doar 11 ani. Cel care a alertat polițiștii a fost tatăl fetei, care a găsit în telefonul acesteia mai multe mesaje trimise de profesor.

În vârstă de doar 25 de ani, un profesor se pare că dădea mesaje unei eleve, în vârstă de 11 ani. Tânărul profesor predă la Școala Generală nr. 10 din Sighet.

Potrivit primelor informații, acesta trimitea mesaje text elevelor minore. Ultima minoră căreia i-a scris are 11 ani. Mesajele trimise de tânărul profesor către elevă au fost descoperite de tatăl acesteia, care a alertat imediat autoritățile.

După ce a înștiințat autoritățile de mesajele pe care le primea copila sa, polițiștii au pornit într-o operațiune în flagrant. Ghidați după mesajele arătate de tată, polițiști au mers în sala unde cei doi aveau întâlnirea. În sală erau doar profesorul cu fata de 11 ani, așa cum era scris în mesaje.

„La data de 23 octombrie 2023, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Rona de Sus, cu privire la faptul că, în telefonul fiicei sale, în vârstă de 11 ani, ar fi găsit mai multe mesaje trimise de către un tânăr, de 25 de ani, din Sighetu Marmației”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

A fost săltat direct de la școală

Directoarea școlii unde preda cadrul didactic a declarat că a fost sunată de către poliţişti şi întrebată dacă profesorul se află în incinta unităţii de învăţământ. În momentul în care directoarea le-a confirmat informaţia, oamenii legii au rugat-o să îl reţină pe profesorul de matematică deoarece trebuie să îi înmâneze nişte pliante din cadrul unei campanii educaţionale.

În momentul în care poliţiştii au intrat în şcoală, l-au ridicat pe profesorul de 25 de ani şi l-au dus la locuinţa sa, acolo unde au avut loc şi percheziţii. De aici, oamenii legii au preluat mai multe probe informatice, atât mesajele din telefon, cât şi mesajele din calculator.

Vecinii acestuia sunt şocaţi de cele întâmplate deoarece tânărul era un om care îşi ajuta mereu părinţii şi era foarte respectuos.

În urma întâmplărilor în care profesorul și eleva au fost surprinși împreună, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la locuința bărbatului. La domiciliul profesorului, polițiștii au identificat mai multe dovezi care susțin probatoriul.

„În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, în vederea administrării probatoriului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale”, se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Maramureș, după ce un profesor din Maramureș și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.