luni, 24 iunie, 2024

Un tânăr cu card BCR a plătit lecții de dans în Franța, cazare în Sidney și Netflix în Singapore

Un tânăr a povestit o întâmplare mai puțin amuzantă. Bărbatul, deținător de card de credit BCR a rămas șocat când a văzut că a plătit lecții de dans în Franța, o cazare în Sidney dar și Netflix în Singapore. Asta în contextul în care el nu a părăsit niciodată țara.

Legat de ratele românilor, este bine de menționat faptul că cei care vor să își facă credite trebuie să se gândească de două ori înainte de a înainta documentele. BNR a majorat dobânda cheie, lucru care a dus la scumpirea tuturor creditelor.

Tânăr cu card BCR a plătit lecții de dans în Franța

Adrian Puiuleț, un tânăr care deținea un card de credit la BCR a primit o notificare din partea băncii care i-a cerut să plătească o dobândă de 1.700 de lei pentru cheltuielile din ultimele luni. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că a plătit, cu cardul, lecții de dans în Franța, comisoare la aeroporturi, cazări în Australia și Indonezia dar și Neflix în Singapore.

Asta în contextul în care, potrivit propriei mărturii, nu a plecat niciodată din țară și nici nu a folosit vreodată cardul de credit. Cardul de credit era destinat pentru perioada grele din punct de vedere financiar.

”Știam că nu am cheltuit niciun leu și am ținut cardul doar pentru situații excepționale. Nu aveam nicio aplicație care să-mi confirme o eventuală cheltuială, pentru că nu a fost cazul. Am mers la bancă și am cerut explicații și astfel am aflat că aș fi călătorit pe la Paris, la Singapore sau la Sydney.” a mărturisit tânărul.

În continuare, acesta a vorbit despre faptul că în iulie a luat lecții de dans în Franța, iar imediat după ar fi călătorit în Singapore unde a plătit pentru Netflix. Ba mai mult, imediat după, a plecat tocmai în Australia unde s-a cazat la Hotel Tonight Fame:

Conform cardului de credit, în iulie am binevoit să iau niște lecții de dans prin Franța. Lecții pe care se pare că le-am absolvit cu brio, pentru că în august îmi plăteam Netflix-ul în Singapore. E și normal, dacă mergi destul de mult într-un loc, trebui să îți faci timp și pentru un film. Este evident că eram plictisit, așa că am dat o fugă până în Sydney, la Hotel Tonight Fame, apoi puțin prin Indonesia, la un hotel ceva mai amărât, dar cu o priveliște cum rar găsești. Și unde se putea dansa, dacă tot eram proaspăt absolvent. Pe banii mei, pe muzica mea”, a spune Adrian Puiuleț.

Situația este una paradoxală și are legătură cu hoții de cârduri. Bărbatul s-a prezentat la poliție unde a depus o plângere. Banca i-a transmis că îi va returna toate sumele de bani cheltuie. Așadar, acest tânăr deținător de card BCR nu avea cum să ia lecții de dans în Franța, să plece în Indonezia și ulterior în Australia, în contextul în care nu a plecat vreodată din România.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite