duminică, 21 iulie, 2024

Una dintre cele mai înalte femei de pe planetă și-a găsit dragostea. Incredibil ce înălțime are iubitul ei

Una dintre cele mai înalte femei de pe planetă și-a găsit în sfârșit dragostea adevărată. Lizzy s-a îndrăgostit când se aștepta mai puțin. Tânăra care avea o înălțime incredibilă încă de la vârsta de 13 ani s-a confruntat de-a lungul vieții cu diverse probleme în viața amoroasă.

În trecut, Lizzy a mai încercat să fie împreună cu alți bărbați, însă relația nu a durat prea mult. Acum, femeia este cu cel mai scund bărbat cu care a fost vreodată. În prezent, ea și partenerul ei sunt foarte fericiți, însă, cuplul continuă să aibă parte de comentarii negative din parte gurilor rele.

Una dintre cele mai înalte femei de pe planetă se simte mai încrezătoare ca oricând alături de jumătatea sa

Lizzy Groombridge a trăit mereu cu frica că nu își va găsi niciodată dragostea din cauza înălțimii sale. În prezent, ea și prietenul său trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Lizzy are înălțimea de aproximativ 1.90 m. Ea nu este de acord cu opiniile învechite ale persoanelor care le judecă relația. De asemenea, femeia nu este de acord cu mentalitatea învechită a societății care spune cum ar trebui să fie bărbații și femeile, atunci când vine vorba de înălțime.

La vârsta sa de 29 de ani, tânăra din Camborne poartă porecla de „femeia gigant”, iar iubitul său, care are vârsta de 30 de ani, este cu 18 centimetri mai scund decât ea. Chiar dacă diferența este foarte vizibilă, cuplul radiază de fericire și pare că această diferență nu le afectează cu nimic relația.

Chiar dacă cei doi nu se pot privi în ochi, pe ei nu-i deranjează deloc diferența de înălțime. În ciuda faptului că bărbatul nu se simte inferior acesteia, gurile rele spun că James este „dominat” de iubita sa „gigantă”.

Mulți ani la rând, Lizzy nu era încrezătoare în modul în care arată. Aceasta se rușina de aspectul și înălțimea pe care o are. În plus, primea comentarii negative din partea colegilor de școală și chiar și de la prieteni.

Lizzy se bucură de aprecierea bărbaților mai mult ca oricând. Tânăra a început să poarte și tocuri

„Am fost întotdeauna cea mai înaltă persoană atunci când eram pe băncile școlii, chiar și dintre toți colegii mei băieți. Pe la vârsta de 15 ani aveam deja 1,82 m, iar acest lucru m-a făcut să mă simt mereu diferită și mai puțin feminină decât celelalte fete”, a mai povestit Lizzy.

Însă, o dată cu vârsta, Lizzy a devenit foarte încrezătoare în privința aspectului și înălțimii sale, acum ea primește complimente pe bandă rulantă. În plus, ea povestește că bărbații au început să fie obsedați de ea și de înălțimea pe care o are. De asemenea, tânăra a început să poarte tocuri și se simte minunat în pielea sa.

De asemenea, Lizzy a observat că are parte de aprecieri din partea bărbaților și a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare. Aceasta a început să posteze videoclipuri regulat pe internet în care își arată cu mândri înălțimea de câte ori are ocazia.

„Îmi place să fiu eu însămi și să încurajez femeile să poarte tocuri. Nu încerc să-mi construiesc o imagine falsă în mediul online. Atunci când eram mai mică, mereu am crezut că voi fi împreună cu cineva mai înalt. Eram nesigură pe mine și nu m-am gândit că aș putea vreodată să fiu cu cineva mai scund. Pe măsură ce am învățat să-mi iubesc înălțimea, mi-am dat seama că este o problemă la nivel de societate, nu neapărat la mine”, a spus tânăra„

Acum, una dintre cele mai înalte femei de pe planetă își acceptă cu bucurie și mulțumire înălțimea și se simte mai încrezătoare ca oricând. Tânăra este apreciată de mulți bărbați și chiar complimentată și de femei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

1 COMENTARIU

  1. Fotografia arata gradul de bataie de loc al jurnalistului. In text, spune ca barbatl are cu 18 cm mai putin decat femeia, iar in poza0 este cu cel putin 50cm mai scund.,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.