miercuri, 17 aprilie, 2024

Amarah nu mai este activă pe Tik Tok. Cea mai cunoscută tânără transgender din România nu a avut sprijin din partea familiei

Amarah este o tânără transgender din România. Bruneta s-a născut băiat, dar întotdeauna a simţit că trebuie să-şi îmbrăţişeze partea feminină. Amarah Chiraș a strâns o comunitate numeroasă pe platforma de socializare Tik Tok.

Recent, bruneta a considerat că trebuie să le dezvăluie urmăritorilor săi că nu a fost niciodată susţinută de familie.

Amarah, tânăra transgender din România, a luat o pauză de la Tik Tok

Amarah, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate persoane transgender din România, era extrem de activă în mediul online. De o perioadă, bruneta a decis să nu mai posteze atât de des pe Tik Tok.

Vă aducem aminte că Amarah a fost întotdeauna sinceră, nu s-a ascuns să discute despre subiectele personale din viaţa sa şi a împărtăşit enorm de multe secrete cu cei 150.000 de urmăritori ai săi.

Tânăra transgender este mulţumită în prezent că şi-a îndeplinit visul, cel de a fi femeie. Cu toate acestea, Amarah afirma că nu întreaga familie a susţinut-o atunci când le-a transmit detalii despre schimbarea orientării sale sexualae.

Bruneta a ţinut să adauge că are o relaţie extrem de bună cu părinţii şi fratele ei, însă restul rudelor au criticat-o dur pentru hotărârea pe care a luat-o.

”Familia nu mă susține, mai precis unii membrii din familie. Au fost foarte transfobi, m-au discrimat foarte mult, mă refer la unii membrii ai familiei, nu neapărat mama sau tată. Vorbesc cu mama și fratele meu, ei sunt singura familie care e activă sufletește pentru mine, nu am nevoie de nimic mai mult”, a mărturisit Amarah.

O altă persoană transgender din România este Monalisa. Aceasta a decedat în propria casă din cauza unei pisici.

De ce nu mai este activă Amarah pe Tik Tok

Amarah a devenit cunoscută prin intermediul Tik Tok-ului, însă de o perioadă nu mai este la fel de activă pe platformă. Bruneta afirma că a câştigat enorm de mulţi bani în urma live-urilor făcute pe reţeaua de socializare, însă a mărturisit că veniturile ei au scăzut.

Fanii au întrebat-o care este motivul pentru care nu mai petrece atât de mult timp în social media. Amarah a replicat că o serie de întrebări pe care le primește din partea internauților sunt foarte deranjante. Tânăra transgender a relatat că este sătulă de anumite curiozități de-ale persoanelor.

”Nu mai câștig sume așa destul de mari pentru că nu mai vreau eu să stau așa de mult pe Tik Tok, m-am săturat de întrebări prostești și oameni nebuni. M-au întrebat dacă sunt însărcinată, efectiv unii români sunt foarte reduși. Depinde cât am stare să intru și să fac live-uri, să fiu prezentă. Dacă am o zi bună da, pot să intru și să fac caterincă pe Tik Tok, dar dacă am o zi aiurită, ploioasă, nu vreau să stau foarte mult”, a mai spus ea.

Vă aducem aminte că numărul tinerilor transgender din România este în creștere. Important de precizat este faptul că persoanelor care au o orientare sexuală diferită sunt greu integrați în societate. Un exemplu ar fi și Bogdan, șoferul CTP Iași, care poartă tocuri.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite