luni, 24 iunie, 2024

Toto Dumitrescu se bucură de succes în actorie. Artistul joacă alături de fiica lui Gheorghe Hagi într-un serial românesc

Toto Dumitrescu se bucură de succes în actorie. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv și cucerește publicul cu personajele sale memorabile și energia debordantă. Tânărul în vârstă de 25 de ani joacă în filmul „Lia – soţia soţului meu” și este încrezător că se va descurca de minune în rolul unui pilot de curse. Fiul lui Ilie Dumitrescu a dezvăluit recent că este o fire rebelă și că de multe ori a avut de suferit din cauza temperamentului său vulcanic, însă este devotat profesiei și publicului care îl îndrăgește atât de mult. Artistul joacă alături de fiica lui Gheorghe Hagi într-un serial românesc. Iată ce spune Toto Dumitrescu despre provocările din carieră.

Toto Dumitrescu se bucură de succes în actorie

La vârsta de 25 de ani, Toto Dumitrescu se mândrește cu realizări profesionale deosebite. Absolvent al secţiunii Theatre and Performance la Goldsmiths University of London, în anul 2019, Toto Dumitrescu a debutat încă din anul 2014, în coproducţia româno-americană „Love by Design.” Fiul lui Ilie Dumitrescu s-a remarcat de curând și în serialul „Adela”, iar în prezent joacă în filmul „Lia – soţia soţului meu”, unde dă viață personajului Marius, un pilot de curse. În această producție joacă și Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi.

Vestea că va face parte din distribuția serialului ce poartă semnătura celebrei Ruxandra Ion a venit ca o adevărată provocare pentru Toto Dumitrescu.  Artistul este încrezător că va cuceri publicul și va face o impresie bună cu personajul său savuros.

„Sunt extrem de bucuros că am fost ales să joc în cel de-al doilea proiect al meu ce poartă semnătura doamnei Ruxandra Ion. Este o provocare, desigur, să-i dau viață personajului Marius (sau Mike, după idolul lui, Michael Schumacher). Fiind pilot de curse, circuitul și mașina sunt totul pentru el. Mi-a fost uşor să exprim această pasiune pe care o poartă el pentru meseria lui, deoarece am găsit în mine acea dragoste pentru vocația mea, cei drept, diferită (actoria). Construind acest personaj, am avut grijă să-i dau anumite nuanțe și trăsături de caracter specific, încât să nu semene cu nimic din ce am mai jucat eu!”, a declarat tânărul actor.

Toto Dumitrescu a fost la un pas să plece definitiv din țară după ce s-a confruntat cu probleme financiare. Tânărul este recunoscător familiei care îl susține mereu, însă își dorește să se poată întrețină singur și să își construiască o carieră de succes peste hotare. Un alt tânăr celebru care se bucură de celebritate este Sebastian Dobrincu. Acesta este milionar la vârsta de 24 de ani și deține o avere impresionantă.

Sebastian Dobrincu face furori în domeniul tehnologiei, punând bazele unor afaceri uluitoare împreună cu milionari celebri. Tânărul se înțelege de minune cu părinții săi, care i-au fost mereu alături pe plan personal și profesional.

Ce spune artistul despre momentele grele din viața privată

Toto Dumitrescu este o prezență discretă când vine vorba de planul personal. Actorul a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, nu de puține ori Toto Dumitrescu a fost protagonistul unor controverse în lumea mondenă. În prezent, fiul lui Ilie Dumitrescu se dedică profesiei și este dornic să devină un artist faimos și apreciat nu doar în țară, ci și peste hotare.

Toto Dumitrescu a dezvăluit recent că a trecut prin momente grele în carieră și că a avut probleme financiare, însă speră ca în viitor să se poată întreține doar din actorie.

,,Sincer, în ultima vreme mă întrețin din banii din actorie. Întotdeauna se poate mai bine, sunt foarte buni, dar scumpirile astea… se simt. Dar da, în ultima vreme nu am suportul financiar din partea familiei pentru că sunt destul de major încât să îmi iau eu viața în piept și poate că nu am nevoie de mai mult. Poate că mai mult m-ar face să devin mai comod și mi-ar înceta setea de a evolua. (…)

Țintesc să fac lucrurile așa cum trebuie să fie făcute. Adică nu vreau să forțez nimic, nu vreau să forțez cu orice preț, vreau să fiu genul care a făcut tot ce a putut să facă și care a primit ceea ce a trebuit să primească.”, a declarat tânărul actor.

La vârsta de 25 de ani, Toto Dumitrescu se bucură de succes în actorie și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artistul este apreciat de publicul autohton și se remarcă prin energia debordantă și personajele sale savuroase. Fiul lui Ilie Dumitrescu are planuri mărețe de viitor, dar este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite