vineri, 19 aprilie, 2024

Anamaria Prodan, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre bărbatul din viața sa. ,,De asta îl țin așa ascuns…”

Anamaria Prodan a făcut recent mărturisiri cu lacrimi în ochi despre bărbatul din viața sa. Celebra impresară iubește din nou după ce a divorțat de Laurențiu Reghecampf, însă până acum nu a dorit să se afișeze în lumina reflectoarelor cu noul partener de viață. Întrebată cum este bărbatul ideal pentru ea, vedeta a izbucnit în lacrimi și a vorbit despre suferințele din plan amoros. Iată ce spune Anamaria Prodan despre mariajul eșuat și experiențele nefericite în dragoste.

Anamaria Prodan, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre bărbatul din viața sa

Anamaria Prodan este mereu în atenția publicului autohton. Vedeta este una dintre cele mai apreciate impresare din România și se bucură din plin de celebritate. Aceasta a intrat recent și în politică, având parte de mulți susținători. Dincolo de cariera de succes, Anamaria Prodan are un trecut amoros controversat. Aceasta a trecut prin mai multe relații eșuate, iar divorțul de Laurențiu Reghecampf a fost unul scandalos.

După încheierea mariajului cu acesta, impresara și-a găsit fericirea alături de Flavius Nedelea, bărbatul care i-a cucerit inima. Invitată recent la o emisiune, Anamaria Prodan a fost întrebată cum ar trebui să fie bărbatul ideal, care să o facă fericită, iar vedeta a răspuns cu ochii în lacrimi.

„Hei, mă faci să plâng. Acum nu-l văd. Trebuie să fie puternic din toate punctele de vedere, nu vorbesc de statură sau putere financiară. Vorbesc de el ca om. Cred că educația unui bărbat pune bazele unei construcții trainice și a unei familii fabuloase.

În momentul în care întâlnești un bărbat, trebuie să vezi dacă aveți chestii în comun, același nivel de educație, aceleași bucurii, plăceri, hobby-uri.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Anamaria Prdan se află într-o relație cu Flavius Nedelea, un prosper om de afaceri. Cei doi au recunoscut recent că formează un cuplu și nu se mai ascund de ochii curioșilor. Un alt cuplu apreciat de public este cel format din Lora și Ionuț Ghenu. Aceștia au planuri de căsătorie și sunt mai fericiți ca oricând.

Ce spune impresara despre noul ei iubit

Anamaria Prodan își asumă trecutul amoros și se bucură din plin de viață. La vârsta de 50 de ani, impresara se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta și-a refăcut viața după divorț și se iubește cu Flavius Nedelea, un afacerist celebru. Bărbatul evită să apară în lumea mondenă, însă își susține mereu partenera pe plan profesional și personal.

Anamaria Prodan are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copii și de bărbatul care i-a cucerit inima și îi este alături în cele mai grele momente. Afaceristul o răsfață pe iubita sa cu vacanțe în locuri exclusiviste și cadouri scumpe. Ce doi s-au afișat recent la câteva evenimente mondene și au recunoscut că formează un cuplu, după o perioadă în care au ținut ascunsă relația.

„Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele.

După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. (…) Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată.”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan iubește din nou după divorțul de Laurențiu Reghecampf și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, Flavius Nedelea. Impresara reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal și este mai fericită ca oricând.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite