duminică, 3 martie, 2024

Cartofii prăjiți de la McDonald’s vor fi scoși din meniu. Cu ce vor fi înlocuiți

McDonald’s scoate cartofii prăjiți din meniu! Iată în ce țară se va întâmpla acest lucru, momentan, și cu ce o să-i înlocuiască.

McDonald’s scoate cartofii prăjiți din meniu! Cu ce o să-i înlocuiască

O schimbare majoră o să aibă loc la McDonald’s, dar nu peste tot, ci în Franța. Clienților o să li se propună să ia o „pauză” de la cartofii prăjiți, care sunt la mare căutare dintotdeauna. În Franța urmează să fie testată în luna martie înlocuirea cartofilor prăjiţi cu morcovi, păstârnac şi sfeclă roşie prăjite, relatează Le Figaro.

Prin urmare, aproximativ 1.500 de tone de morcovi, 1.000 de tone de sfeclă roşie şi 700 de tone de păstârnac urmează să fie livrate celor aproximativ 1.500 de restaurante McDo din Franţa, în total peste 3.000 de tone de legume, a scris news.ro.

E important de precizat că nu e o decizie definitivă luată în acest sens, ci este vorba despre o „înlocuire temporară, pe timpul acestei operaţiuni speciale”, care durează „trei-patru săptămâni”, în vederea testării în rândul consumatorilor. Prin urmare, clienții francezi vor decide ce se va întâmpla mai departe, iar „totul va depinde de consum”.

Obiectivul mărcii de fast-food este să răspundă „noilor nevoi de consum” şi voinţei consumatorilor de „diversificare a alimentaţiei”.

Ce a găsit un bărbat într-un pungă de McDonald’s. În interior, era o pungă și mai mică

Un tânăr a mers să își cumpere de mâncare de la McDonald’s. Josiah Vargas și-a comandat atunci un Sausage McMuffin. În interiorul pungii, însă, el a găsit o pungă mai mică, despre care nu știa nimic. S-a gândit că este vorba despre o greșeală, cel mai probabil.

Josiah a povestit întâmplarea pe TikTok. Tânărul a filmat interiorul pungii, acolo unde se poate vedea o pungă și mai mică, care era plină cu bani.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite