Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu de când este mamă. ,,Dumnezeu mi-a oferit un copil la 49 de ani, când nu mai credeam, nu mai speram…”

Publicat:

Multă lume este dornică să afle cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu de când este mamă. Celebra actriță și-a dorit foarte mult un copil, iar de când l-a adus pe lume pe micuțul Ignazzio radiază de fericire. Vedeta trăiește de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul italian și se bucură din plin de rolul de părinți. La vârsta de 54 de ani, Ramona Bădescu se află într-o formă fizică de invidiat și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal. Iată ce spune actrița despre provocările vieții de familie.

Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu de când este mamă

Ramona Bădescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta este o prezență răvășitoare în lumea mondenă și arată spectaculos la vârsta de 54 de ani. Dincolo de realizările profesionale deosebite, Ramona Bădescu se declară o femeie împlinită pe plan personal.

Actrița are o căsnicie fericită și este răsfățată de soțul ei. Cei doi au împreună un băiețel de 4 ani de care sunt tare mândri. Ramona Bădescu a mărturisit recent că viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Actrița l-a adus pe lume pe Ignazzio la vârsta de 50 de ani, atunci când nu mai spera că va avea un copil. Vedeta se dedică fiului ei și are parte de provocări în fiecare zi.

„Fiecare zi îți creează o poveste, te transformă, devii altfel, crești, înveți. Povestea cea mai minunată și cea mai senzațională a vieții mele a fost faptul că Dumnezeu mi-a oferit un copil la 49 de ani, când nu mai credeam, nu mai speram. Asta este povestea de necrezut a vieții mele și pentru care mulțumesc lui Dumnezeu.

E uimitoare, e și dificilă, pentru că a fi mamă înseamnă sacrificiu, iubire necondiționată, să înveți multe lucruri să le faci. Nu e ușor să fii mamă nici la 20, nici la 40, nici la 50. La nicio vârstă nu poți să zici sunt mamă și știu să fac lucrurile. Asta este o poveste în câteva cuvinte, dar cu un rezultat extraordinar și cu o minune extraordinară.”, a declarat vedeta.

În prezent, Ramona Bădescu se dedică familiei sale, iar pe plan profesional își surprinde fanii cu proiecte artistice inedite. Și colega ei de breaslă, Crina Matei, se bucură din plin de rolul de mamă. Actrița a adoptat o fetiță și este mai fericită ca oricând. Vedeta nu ține cont de vârstă și se află într-o formă fizică de invidiat.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Alexandra Velniciuc. Actrița și soțul ei nu au copii deși formează o familie de mulți ani. Cei doi au dezvăluit că regretă faptul că nu sunt părinți, însă formează un cuplu fericit atât acasă, dar și pe scenă.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă la vârsta de 54 de ani

Ramona Bădescu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu un corp perfect la vârsta de 54 de ani și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să arate atât de bine. Actrița a dezvăluit secretele ei de înfrumusețare pentru o siluetă fără cusur.

„Am început să merg la sală aproape zilnic, pentru că am mai mult timp dimineața, de când Ignazio merge la grădiniță. Am noroc că sala de sport e lângă mine și mă mobilizez repede. Eu nu vreau să slăbesc! (…) Vreau să mă tonific, să cresc în greutate, dar în mușchi. Iar asta înseamnă că trebuie să scad lichidele și să cresc masa musculară.

Am ales să fac mai multe cursuri la sală, Anti-Gravity Yoga Class, Pilates cu aparate, Pilates fără aparate, Flexibility, bandă, yoga. Merg la sală câte 2-3 ore pe zi, de două ori pe săptămână. Sala de sport de lângă mine este dotată cu multe aparate. Am un antrenor personal care se ocupă să fac bine toate exercițiile alese. Când nu e el la sală, mă antrenez de una singură.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 54 de ani, Ramona Bădescu are o carieră impresionantă, iar în viața privată se bucură din plin de rolul de mamă. Actrița și soțul ei au un băiețel superb de care sunt tare mândri. Ramona Bădescu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se află într-o formă fizică de invidiat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite