sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Fulgy, executat silit pentru câteva mii de euro! Fiul Clejanilor are din nou probleme cu legea

Fulgy este executat silit pentru o datorie de câteva mii de euro. Fiul Clejanilor are din nou probleme cu legea. Totul i se trage de la un jurnalist care a cerut executarea silită pentru o sumă de 10.000 de lei.

Asta în contextul în care fiul Clejanilor pare să se fi cumințit. Fulgy a apărut recent în atenţia publică după ce a avut o relație surpriză cu Bia Khalifa.

Fulgy executat silit pentru o datorie de câteva mii de euro

Concret, jurnalistul care a fost tâlhărit de Fulgy a depus o cerere de executare silită pentru a intrat în posesia a 10.000 de lei ceea ce reprezintă daune morale. În trecut, Fulgy l-a tâlhărit pe jurnalistul care s-a îndreptat împotriva sa în instanță. Judecătorii au cerut, la acea dată, plata sumei de 10.000 de lei cu titlul de daune morale, dar și suma de 3.000 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cum nici până acum ”Mr. Moft” nu a plătit sumele care par, ținând cont de declarațiile financiare făcute de el, infime, jurnalistul a dispus executarea silită a inculpatului:

„Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Şerif cu titlu de daune morale. În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, este decizia rămasă definitivă în dosarul de tâlhărie al lui Fulgy.

Fulgy trebuie să facă muncă în folosul comunității

În aceeași decizie, judecătorii au dispus ca Fulgy să facă muncă în folosul comunității la Protecția Copilului său la Arhiepiscopia Municipiului Bucureşti. Fulgy a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și un termen de 2 ani de supraveghere. Judecătorii i-au cerut lui Fulgy să îşi trateze afecțiunile care l-au făcut să nu judece limpede

„Condamnă pe inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. Impune inculpatului obligaţia de a se supune măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală. Impune inculpatului obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Protecția a Copilului Sector III sau la Arhiepiscopia Municipiului Bucureşti.” explică judecătorii în decizie.

Instanța a mai decis că dacă inculpatul nu va respecta măsurile de supraveghere şi va săvârși noi infracțiuni, pedeapsa cu suspendare va fi transformată în executare. Este bine de menționat faptul că în trecut fiul Clejanilor a ținut prima pagină a ziarelor din cauza consumului de droguri. Acesta a avut mai multe conflicte cu mama sa, polițiștii intervenit de câteva ori pentru a aplana situația. Totuși, după condamnare, Fulgy a apărut în atenția publică datorită vieții intime. Recent, Fulgy s-a depărțit de Bia Khalifa.  Așadar, Fulgy este executat silit pentru plata unor sume de bani de aproximativ 10.000 de lei.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite