joi, 23 mai, 2024

Fulgy s-a despărțit de Bia Khalifa. Fiul Clejanilor s-a sărutat cu o altă femeie

Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Fulgy s-a despărţit de Bia Khalifa şi s-a refugiat cu paşi repezi în braţele altei femei. Fiul Clejanilor şi-a uimit din nou fanii, mai ales după ce a fost fotografiat că se săruta cu alta.

Se pare că blondina nu i-a pus capacul de tot lui Fulgy, tânărul nefiind doar pentru o singură femeie.

Fulgy s-a despărţit de Bia Khalifa. S-a afişat cu o altă femeie

Controversatul cuplu format din Fulgy şi Bia Khalifa s-a destrămat. Cei doi tineri şi-au spus adio şi au luat-o pe drumuri separate. Chiar dacă spunea că blondina este marea lui iubire, se pare că totul s-a uitat prea repede şi s-a dus la alta. Fiul Clejanilor a ales o şatena focoasă în detrimentul modelului de OnlyFans, care câștigă sume exorbitante.

Fratele Margheritei a ales să nu se mai ascundă şi a făcut totul public pe reţelele de socializare. În videoclipul de pe Tik Tok se poate observa clar cum Fulgy este extrem de atras şi o sărută cu patos pe Roxana Ghipșea Andreea.

Vă aducem aminte că în urmă cu doar o săptămână, Fulgy şi Bia Khalifa au fost protagoniştii unei întâmplări incredibile, în aeroportul din Bucureşti. Cei doi s-au ales cu o amendă destul de mare, iar imediat după incident cei doi s-au despărţit.

Cine este tânăra cu care s-a sărutat Fulgy

Fiul Clejanilor susţine că el nu este un bărbat doar pentru o singură femeie şi nu se va rezuma niciodată la una. Anterior publicării clipului, Fulgy a transmis un mesaj pe pagina sa personală de Instagram. Tânărul afirma că indiferent de situaţie, va acţiona întotdeauna după bunul plac. Manole Dan Constantin Fulgeraș a precizat că i se pare normal să aib mai multe femei, la discreţie, şi aşa va face mereu.

„Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membrii, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a spus Fulgy pe TikTok.

La polul opus, se pare că Bia Khalifa nu este încântată de despărţire şi a decis să iasă în oraş. Focoasa blondă are de gând să-l uite pe Fulgy şi vrea să se distreze cu prietenii săi. Nu s-a lăsat mai prejos şi a publicat imagini live pe reţelele de socializare din club.

Aşadar, fiul Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani a cucerit o veche cunoştinţă, afirma el. Cei doi au avut parte de momente importante în repetate rânduri. Se pare că vechile obiceiuri au revenit. Fulgy se arata asumat şi a spus că noua sa parteneră de viaţă este Roxana Ghipșea Andreea, o cunoscută şi apreciată videochatista.

„Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, a mai spus fiul Clejanilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite