duminică, 3 martie, 2024

Elena Merișoreanu este imobilizată în propria casă de câteva luni

Vești nu tocmai bune despre Elena Merișoreanu care este imobolizată în casă de câteva luni. Artistă a suferit o operație la picior și timp de două luni a trebuit să se recupereze.

Vedeta este totuși fericită că recent a putut să renunțe la cadru, folosindu-se doar de o cârjă. Chiar dacă a stat mai mult în casă, după operație, interpreta de muzică populară a fost foarte ocupată.

Elena Merișoreanu, imobilizată în casă de câteva luni

Reporterii de la spynews.ro au stat de vorbă cu Elena Merișoreanu care a stat imobilizată în casă timp de mai multe luni. Vedeta se află într-un lung proces de recuperare după ce în urmă cu două luni a suferit o intervenție chirurgicală la un picior. Artistă a mărturisit că se simte bine și că se bucură pentru că nu mai are mult de recuperare.

Elena Merisoreanu nu a mai avut concerte de câteva luni, dar şi-a pus la punct viitorul album pe care îl are aproape gata. Aceasta a început să urce scările şi a mărturisit că statul în casă, iarna, i-a prins foarte bine:

”Sunt bine, am terminat cu cadrul, sunt cu o singură cârjă, urc scările și sunt bine. Mai am o lună jumătate și termin, acum pe 20 fac o lună de la operație. Timpul a trecut repede, fiind și iarnă, frig, oricum nu mă duceam nicăieri, așa că e bine. În perioada m-am ocupat cu muzica în continuare, trebuie să aștept un producător să scot un CD, mi-am mai pus piesele la punct, trebuie să le termin. Mi-a prins foarte bine statul acasă, că am avut de lucru, noi care suntem tot plecați ne bucurăm când stăm mai aproape de familie”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

Colegii de breaslă a Elenei Merișoreanu o vizitează în fiecare zi

Elena Merisoreanu se bucură de o atenţie sporită din partea colegilor de breaslă. Aceasta a punctat faptul că aproape în fiecare zi primește vizite din partea prietenilor și că este sunată constant de mulți colegi de breaslă:

”Nu trece o zi fără să nu vină un coleg sau vreo colegă pe la mine. Vorbesc tot timpul cu ei, am vorbit cu Elisabeta Turcu, cu Steliana Sima, cu Constantin Enceanu, care a făcut și el operație, ne întrebăm ce facem, cum suntem, o grămadă de soliști din țară care mă sună, Ilie Caraș, Claudia Ghițulescu, că ce faci mătușă, cum ești, hai că abia aștept să vină primăvară să mergem la concerte, dar să fim sănătoși, să fie pace că nu vedeți ce nenorociri sunt”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Fanii care şi-o doresc invitată pe Elena Merișoreanu vor trebui să mai aștepte câteva luni. Aceasta a dezvăluit că va plecat, după Paște, în Australia unde are un contract de onorat. Merișoreanu a punctat faptul că viața e atât de imprevizibilă încât ea nu ia niciodată bani înainte de concert pe ideea că nu știe ce se poate întâmpla până la cântare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite