Nepoata Irinei Loghin a fost botezată. La petrecere au participat artişti de renume

Irina Loghin, supranumita „regina muzicii populare”, a participat la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa. Nepoata Irinei Loghin a fost botezată cu mare fast, iar la petrecere au participat artişti de renume.

Fiind cea mai împlinită bunica din lume, solista a organizat totul în detaliu pentru a nu-i lipsi nimic micuţei.

Nepoata Irinei Loghin a fost botezată. Petrecere cu 200 de persoane

Interpreta de muzică populară românească este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din ţară. Până la vârsta de 83 de ani şi-a construit o carieră de succes şi se poate mândri şi cu o familie extrem de frumoasă. Însă, de când s-a născută nepoţica ei, Irina Loghin radiază mai mult ca niciodată.

În weekend, catareata şi-a încreştinat micuţa şi a organizat o petrecere de botez cu mare fast şi lux la care au participat artişti de renume.

La evenimentul grandios din familia Irinei Loghin au participat nu mai puţin de 200 de persoane. Irinuca Loghin şi Bogdan Barbu sunt fericiţii părinţi a unei fetiţe minunate care i-a schimbat viaţa până şi „reginei muzicii populare”. Din momentul în care a devenit bunica, Irina Loghin a încercat prin toate mijloacele posibile să-şi arate bucuria. A făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru că nepoatei sale să nu-i lipsească absolut nimic.

Micuţa Ana Alexandra a fost botezată sâmbăta, 11 februarie 2023, de soţii Alesis, Alina şi Romeo, buni prieteni de-ai artistei. La petrecere au întreţinut atmosfera zeci de artişti renumiţi în România care au performant până a doua zi dimineaţă. Importantul eveniment s-a desfăşurat într-o locaţie de lux preferată de multe vedete, mai precis la Domeniile Săftica. Meniul ales şi decorul de vis au impresionat invitaţii.

Important de menţionat că naşii micuţei Ana Alexandra sunt şi naşii de cununie ai Irunicai Loghin, fiica Irinei Loghin.

Vă aducem aminte că recent, Irina Loghin a avut parte și de un moment nefericit. Una dintre surorile artistei a decedat.

Ce artişti de renume au fost prezenţi la botezul nepoatei Irinei Loghin

La botezul nepoatei Irinei Loghin au participat colegi de breaslă de renume. Alături de iubita artistă au fost Alesis, Răducanu Music Bând, Mirabelă Dauer, Maria Dragomiroiu și Matilda Pascal Cojocăriția, Ștefan Cigu, Mioara Velicu, Daniela Condurache, dar şi Brânduşa Covalciuc Ciobanu care nu a putut lipsi de la marele eveniment.

Irina Loghin a avut o primă reacţie după ce a devenit bunica. Artistă i-a mulţumit lui Dumnezeu pentru că i-a îndeplinit această dorinţă şi-şi poate ţine nepoata în braţe.

„Asta este cea mai mare bucurie a mea! Vreau să vă spun că parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa şi Dumnezeu a fost aşa de bun cu rugăminţile, cu tot ce i-am cerut eu pe parcursul vieţii mele. Asta a fost cea mai mare doleanţă a mea, să devin bunică! Şi mi-a dat Dumnezeu şi am devenit bunică!” a mărturisit Irina Loghin.

De asemenea, cu scurt timp înainte de marele eveniment, cântăreaţă preciza că se pregătește intens și doreşte ca totul să iasă perfect la botezul nepoatei sale. Artistă afirma că și-a făcut o rochie la comandă, la o croitoreasă pe care o ştie de mai bine de cinci decenii.

„Mi-am făcut o rochie (n.r.: pentru botez). Mi-am făcut o rochie pentru că eu le găsesc mult mai greu, sunt mai dificilă. Şi mi-a lucrat-o o croitoreasă care lucrează de 50 de ani”, spunea Irina Loghin.

Astfel, nepoata Irinei Loghin a fost botezată, iar artista se afla în al nouălea cer.

Pe aceeași temă

Cele mai citite