duminică, 3 martie, 2024

Cum se înțelege Cătălin Crișan cu fosta soție, Lucia Bubulac. Celebrul artist a trecut prin două divorțuri scandaloase

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Cătălin Crișan cu fosta soție, Lucia Bubulac. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2009, după 14 ani de mariaj. Cătălin Crișan și Lucia Bubulac au împreună o fată și un băiat, iar artistul a rămas în relații bune cu aceștia. Altfel stau lucrurile când vine vorba de fosta parteneră de viață. Cântărețul s-a recăsătorit cu Ioana Alina Cupșa, însă nici această căsnicie nu a durat prea mult. Cătălin Crișan are o fetiță cu a doua soție, de care s-a despărțit nu tocmai în condiții amiabile. Celebrul artist a trecut prin două divorțuri scandaloase, dar nu exclude ca pe viitor să facă din nou marele pas alături de femeia care îi va cuceri inima.

Cum se înțelege Cătălin Crișan cu fosta soție, Lucia Bubulac

Cătălin Crișan și Lucia Bubulac au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mulți ani. Aceștia au împreună doi copii de care sunt tare mândri. După un mariaj de 14 ani, artistul și partenera sa au decis să divorțeze. După separarea definitivă, în lumea mondenă a zbucnit un adevărat scandal. Cei doi și-au adresat replici dure și s-au acuzat reciproc pentru destrămarea căsniciei.

Artistul a mărturisit că a suferit mult după divorț, însă a rămas în relații foarte bune cu cei trei copii pe care îi are din căsniciile anterioare, o fată și un băiat cu Lucia Bubulac și o fată cu Ioana Alina Cupșa, a doua soție de care a divorțat. Cătălin Crișan a mărturisit că a trecut cu greu peste cele două căsnicii eșuate și recunoaște că nu a rămas în relații bune cu fostele partenere de viață.

„Moartea străbunicii mele, ale bunicilor, divorțurile, așa zișii prieteni adevărați care la un moment dat și-au dat arama pe față. Ce am simțit  O „liniște’ groaznică. Eu spun așa: cel mai asurzitor zgomot este liniștea absolută.”, a declarat artistul.

În prezent, Cătălin Crișan se dedică muzicii, însă apare tot mai rar în lumina reflectoarelor. Cântărețul se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă, dar preferă să stea cât mai departe de lumea mondenă. O altă artistă celebră care a avut parte de multe suferințe în viața privată este Diana Bișinicu. Îndrăgita cântăreață a trecut printr-un divorț dureros, dar și-a revenit spectaculos și în prezent are succes în afaceri.

Ce spune artistul despre o a treia căsnicie

Cătălin Crișan a recunoscut că a trecut cu greu peste scandalurile ce au urmat după cele două divorțuri, însă nu exclude ca pe viitor să se recăsătorească. Artistul a precizat însă că va fi mult mai precaut în cazul în care va face marele pas pentru a treia oară.

„Da, fără nicio ezitare, dar cu mai mare precauție. (…) Nu m-aș mai grăbi în luarea deciziilor, n-aș mai reacționa la primul impuls, n-aș mai avea atât de mult încredere în oameni, aș avea mai multă răbdare și crede-mă… n-ai spațiu la ziar să-ți povestesc.”, a declarat cântărețul.

Deși nu mai păstrează legătura cu fostele soții, Cătălin Crișan a rămas în relații foarte bune cu copiii săi pe care îi susține mereu și le este un bun prieten, nu doar tată.

„Nu mă mai panichez pentru că tatăl Cătălin Crișan are încredere în copiii lui. Sunt mari, majori și vreau să cred, destul de maturi. Am învățat să le las libertatea anilor frumoși pe care îi parcurg. Mi-am dat seama că este bine să fii prieten cu ei în locul unui părinte autoritar și care nu rezonează cu vremurile de astăzi, bineînțeles până în anumite limite.”, a precizat artistul.

Cătălin Crișan nu mai păstrează legătura cu fosta soție, Lucia Bubulac, de care a divorțat cu scandal în urmă cu mulți ani în urmă. Cei doi evită să vorbească despre mariajul eșuat și se dedică profesiei, dar și copiilor pe care îi au împreună.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Cătălin Crișan cu fosta soție, Lucia Bubulac. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2009, după 14 ani de mariaj. Cătălin Crișan și Lucia Bubulac au împreună o fată și un băiat, iar artistul a...Cum se înțelege Cătălin Crișan cu fosta soție, Lucia Bubulac. Celebrul artist a trecut prin două divorțuri scandaloase