duminică, 3 martie, 2024

Cine este iubitul celebrei artiste Andia. Ce spune cântăreața despre trecutul ei amoros și suferințele din dragoste

Multă lume este dornică să afle cine este iubitul celebrei artiste Andia. Frumoasa cântăreață a recunoscut recent că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și este mai fericită ca oricând. Diana Constantin, pe numele ei real, se bucură de un succes impresionant în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta face furori la vârsta de 25 de ani și atrage multe priviri când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Andia este discretă și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Iată ce spune cântăreața despre trecutul ei amoros și suferințele din dragoste.

Cine este iubitul celebrei artiste Andia

Andia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Cântăreața în vârstă de 25 de ani are o carieră uluitoare și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Andia este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Cântăreața trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste însă evită să ofere prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima. Artista a suferit în trecut foarte mult din dragoste, însă și-a refăcut viața și radiază de fericire. Vedeta a dezvăluit dacă are de gând în viitorul apropiat să îmbrace rochia de mireasă.

,,Eu pun suflet în relații, și pentru mine despărțirile sunt unele dintre cele mai grele momente din viață. (…) Sunt într-o relație frumoasă de ceva timp și mă bucur de fiecare moment. Pentru mine, iubirea e cel mai important lucru, pe lângă liniște. Și profit la maximum de ceea ce mi se întâmplă. (…)

Îmi doresc să mă căsătoresc la un moment dat, dar nu m-am fixat pe acest gând. Mă concentrez pe carieră și, în același timp, o îmbin cu viața personală. Sunt în etapa în care găsesc un echilibru între cele două. Dar pentru mine este important ca, în timp, să îmi creez un locușor cu persoana iubită, un cămin.”, a declarat artista.

Andia nu dorește deocamdată să divulge identitatea iubitului ei și preferă să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Artista de dedică în prezent muzicii și publicului care o îndrăgește atât de mult, iar pe plan personal se declară împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Extrem de discretă când vine vorba de planul amoros este și Iuliana Pepene. Vedeta nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă își asumă trecutul și evită să vorbească despre relațiile sale de iubire. Altfel stau lucrurile când vine vorba de artista Laura Cosoi. Actrița are trei copii superbi și un soț care o răsfață mereu. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public și radiază de fericire de când sunt părinți. Vedeta se menține tânără și se mândrește cu o siluetă perfectă.

Ce spune vedeta despre suferințele din dragoste

Andia, pe numele real Diana Constantin, a avut parte de multe provocări în viața privată. Cântăreața a recunoscut că a suferit mult în ultima relație a sa și a trecut cu greu peste despărțire. Cu toate acestea, vedeta consideră că eșecul în dragoste a fost de fapt o lecție de viață, iar în prezent nu regretă experiențele dureroase de care a avut parte.

,,Cea mai lungă relație care n-a funcționat a fost de un an. S-a încheiat cu tristețe și, în momentul acela, îmi era greu să accept, dar, una peste alta, timpul e cel mai bun prieten în astfel de cazuri. Uitându-mă acum în trecut, le văd doar ca pe niște experiențe din care am putut să învăț. Deci e un „win fiecare moment critic din viața noastră, pentru că mereu există ceva de învățat din asta.”, a mai precizat artista.

La vârsta de 25 de ani, Andia are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei. Cântăreața evită deocamdată să divulge identitatea celui care i-a cucerit inima, dar are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite