luni, 24 iunie, 2024

S-a aflat! Iată cât câştigă Bia Khalifa din OnlyFans. Noul său iubit, Fulgy, a făcut anunţul

Scena mondenă o are pe Bianca Niculai de o perioadă bună. Tânăra s-a făcut cunoscută după ce a fost într-o relaţie cu manelistul Dani Mocanu. La scurt timp, bistriţeanca a făcut turul televiziunilor din cauză că l-a acuzat pe artist că ar fi obligat-o să se prostitueze. Puţini ştiu însă că a devenit un adevărat model în ceea ce priveşte crearea de conţinut pentru adulţi. În acest context, s-a aflat recent cât câştigă Bia Khalifa din OnlyFans.

Blondina, în vârstă de 26 de ani, s-a cuplat în urmă cu doar câteva zile cu Fulgy, fiul Clejanilor. Anunţul a fost făcut pe platformele de socializare, iar fanii au fost de-a dreptul şocaţi.

Cât câştigă Bia Khalifa din OnlyFans. Suma este astronomică

Fulgy s-a arătat extrem de îndrăgostit de iubita sa, Bianca Niculai. Fiul Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani nu s-a ascuns nicio clipă şi a dat tot din casă. A făcut dezvăluiri despre noua sa relaţie şi cum este să locuieşti sub acelaşi acoperiş cu vestita Bia Khalifa.

Mai mult decât atât, odrasla Clejanilor după ce a publicat fotografii fierbinţi cu focoasa blondă a menţionat că iubita sa câştigă o sumă colosală din OnlyFans, şi anume 2.500.000 de euro. În completare, Fulgy şi-a rugat fanii să i se adreseze iubitei sale cu apelativul „Mrs Moft”.

„Așteptăm transferul, că este în mai multe tranșe. Nu e așa ușor de virat 2.500.000 de euro”, a spus Fulgy ca răspuns, după ce un internaut l-a întrebat cât câştigă din conţinutul pentru adulţi, potrivit cancan.ro.

Noul cuplu al showbiz-ului: Bia Khalifa și Fulgy

Fulgy a acordat un interviu la scurt timp după ce şi-a anunţat relaţia pe internet. Se pare că fiul Clejanilor s-a cunoscut şi a început să vorbească cu Bia Khalifa online. Fiind o chimie atât de mare între ei, cei doi nu au mai aşteptat şi s-au mutat împreună.

Mai mult, Bianca Niculai şi Manole Dan Constantin Fulgeraș au participat la un important eveniment unde i-a fost prezentată şi familia blondinei. În replică, vedeta OnlyFans i-a zis iubitului său că-i va face cunoştinţă cu tatăl său.

„Cu Bia în felul următor spun: e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era ce nu trebuie, crede-mă că nu era lângă Mr. Moft. Iar acum, vă rog frumos, din partea mea, pe Bia Khalifa o strigați Mrs. Moft. Deci avem o relație foarte frumoasă și ne înțelegem de minune. Eu, unul, sunt mai fericit decât am fost vreodată, de ce să mint?!”, a spus fiul Clejanilor.

Bia Khalifa a explicat în puține rânduri cum a ajuns să se mute atât de repede acasă la noul său iubit.

„Cu Fulgy am mai avut niște interacțiuni online de-a lungul timpului. Am făcut greșeala pe care o face toată lumea, adică să judec, să zic că omul ăsta nu mi se pare…mi se pare ceva dubios la mijloc și nu vreau să mă văd cu el. Într-o seară, adică în seara în care ne-am cunoscut, de atunci am rămas la el, m-am și mutat la el. Mi-a propus și am acceptat. Mi-am dat seama că în viața mea nu o să mai judec un om după ce văd pe internet. Este un om extraordinar, e educat, e dulce, e ce trebuie”, a declarat Bia Khalifa.

Se pare că Fulgy și Bia Khalifa au planuri serioase de viitor, iar banii câștigați din OnlyFans ar putea fi o rampă de lansare în alte domenii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite