luni, 25 septembrie, 2023

De ce s-au despărțit Bia Khalifa și Fulgy? Focoasa blondină expune motivele

Bia Khalifa și Fulgy s-au despărţit după ce aceștia au surprins întreaga opinie publică cu rapididatea cu care s-au cuplat. Și-au jurat dragoste eternă, dar focoasa blondină pare să nu se mai înţeleagă deloc cu fiul Clejanilor.

Bia Khalifa și Fulgy au format, probabil, cel mai spectaculos cuplu din ultimii ani din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au jurat dragoste, dar pare că lucrurile nu au mers în direcția care a trebuit.

Ce ce s-au despărțit Bia Khalifa și Fulgy

Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit recent, iar internauții au fost surprinși de acest lucru. Mai ales în contextul în care cei doi păreau să aibă o relație perfectă. Totuși, pare că nu a fost așa, iar frumoasa blondină a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi. Întrebata de reporterii de la spynews de ce s-a despărțit de fiul Clejanilor, Bia le-a transmis că au fost mai multe motive, dar că nu dorește să vorbească mai în detaliu despre ruptură. Totuși, ea a punctat faptul că au fost câteva chestii etice pentru care relația dintre cei doi a ajuns la un sfârșit:

”Eu cu Fulgy ne-am despărțit din mai multe motive, pentru care la mine nu sunt morale, ci etice. Nu se încadrează în standardele mele. Nu o să zic mai multe pentru că e ok, nu vreau să vorbesc despre el, nu e un subiect pe care vreau să-l abordez, nu e un subiect în care merită să vorbesc eu despre el. Timpul meu, energia mea, am alte chestii mai importante de făcut”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Aceasta a ”aruncat” și câteva săgeți spre Fulgy spunând că dacă acesta va îndrăzni să vorbească despre ea în presă, atunci ea va fi nevoită să ia anumite măsuri pentru a se proteja. Bia nu a spus ce măsuri va lua, dar a dat de înţeles că este pregătită pentru un asemenea scenariu.

Bia Khalifa și Fulgy prinși cu altcineva

Atât Bia Khalifa cât și Fulgy au fost prinși sărutându-se cu persoane diferite. Asta deși, la acel moment, nu erau clarificate lucrurile dintre cei doi. De exemplu, Bia Khalifa și Sișu au oferit un moment de trandețe în văzul lumii. Blondina s-a sărutat cu acesta fără să îi pese prea mult de cei din jurul lor. Este știut faptul că Khalifa a avut o relație cu Tudor Sișu, iar cei doi au rămas foarte buni prieteni.

În schimb, Fulgy a fost prins cu o brunetă cu care se afla în tandrețuri. Fiul Clejanilor a mărturisit că el nu este bărbatul pentru o singură femeie:

„Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membrii, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a spus Fulgy pe TikTok.

Așadar, Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit, iar din declarațiile blondinei pare să nu existe vreo cale de împăcare. Totuși, există zicala: Niciodată să nu spui niciodată!

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite