vineri, 14 iunie, 2024

Bia Khalifa se sărută cu Sișu, chiar dacă se presupune că este într-o relație cu Fulgy – FOTO

Pare că Bia Khalifa a călcat strâmb. Vedeta a fost prinsă în timp ce-l sărută pe Sișu, chiar dacă aceasta este într-o relație cu Fulgy. Sunt imagini mai mult decât sugestive, iar acest lucru ar putea arunca relația dintre cei doi în aer.

Bia Khalifa este independentă din punct de vedere financiar. Sau cel puțin așa spunea vedetă de curând. Bia Khalifa ar câștiga sume enorme de pe site-urile pentru adulți.

Bia Khalifa se sărută cu Sișu

Jurnaliștii de la spynews.ro au pus mâna pe imagini cu Bia Khalifa care se sărută cu cunoscutul rapper, Tudor Sișu. Cei doi au fost surprinși în timp ce sărută pătimaș. Nu se ştie cu exactitate ce relație mai au Fulgy și Bia Khalifa, dar cei doi par să fi luat pe drumuri separate. Asta în contextul în care presa mondenă a scris că cei doi s-au despărțit, iar Fulgy a fost surprins sărutându-se cu o frumoasă brunetă.

Pare că blondina i-a întors-o lui Fulgy, iar alesul a fost nimeni altul decât Sișu despre care vedetă a spus în nenumărate rânduri că a fost marea lui dragoste. Așadar, sunt imagini recente cu Sișu care se sărută cu Bia. Vedeta spunea în trecut că cei doi au o relație puternică de prietenie, și nu numai:

„Fericirea pentru mine înseamnă să fiu împlinită și financiar, în dragoste și în relațiile mele cu persoanele cu care mă înțeleg eu bine. Cea mai ok persoană cu care vorbesc despre chestiile astea (n.r. despre hate) este Sișu Tudor. Îl sun pe Sișu <<Sișu, uite ce am pățit!>> (…) Toți primim hate pentru un motiv sau altul. Sișu e, oarecum, daddy-ul meu. E daddy. Daddy înseamnă tati. Pentru mine e daddy”, mărturisea Bia Khalifa în trecut pentru Antena Stars.

În trecut, Bia Khalifa, a spus că a avut o relație sexuală cu Tudor Sișu, explicând cât de bine se simțea în momentele intime dintre cei doi.

Fulgy s-a despărțit de Bia Khalifa?

Marea poveste de dragoste dintre Fulgy și Bia Khalifa pare să se fi încheiat. Cei doi și-au spus adio și au luat-o pe drumuri separate. De altfel, fiul Clejanilor și-a exprimat punctul de vedere pe rețelele de socializare. Fulgy a spus răspicat că el nu este structurat să iubească doar o femeie și că face ce dorește cu viața lui:

„Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membrii, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a spus Fulgy pe TikTok.

La rândul ei, Bia Khalifa pare să nu fie foarte fericită că s-a despărțit de Fulgy. Aceasta a decis să iasă în oraș cu prietenii și să posteze pe rețelele de socializare diverse live-uri din cluburi din București. Așadar, Bia Khalifa s-a sărutat cu Sișu, Fulgy cu o focoasă brunetă, iar lucrurile par să fie tot mai clare în ceea ce privește relația dintre cei doi.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite