vineri, 14 iunie, 2024

Cât costă un brad de Crăciun în 2023! Prețurile sunt uriașe pentru categoria „premium”

A mai rămas doar o lună până la nașterea Domnului și românii au intrat în febra cumpărăturilor, mulți dorind să știe cât costă un brad de Crăciun în 2023. Crăciunul fără brad în casa nu e Crăciun, se spune din bătrâni. Fără mirosul de rășină, fără bucuria de a-l împodobi, sărbătorile sunt triste. Totuși, la mare căutare sunt brazii artificiali. Ofertele din magazine cuprind o diversitate impresionantă de modele, dimensiuni și stiluri, inclusiv variante ce imită cu fidelitate aspectul brazilor naturali.

Cât costă un brad de Crăciun în 2023!

În ultimii ani, brazii artificiali au cunoscut o creștere importantă în dorințele e de achiziții ale românilor. După ce observi un brad artificial care îți atrage atenția, ia în considerare locul în care intenționezi să-l amplasezi în locuința ta. Acest aspect te va ghida în alegerea dimensiunilor, înălțimii și chiar a ornamentelor potrivite. Pentru o cameră mai mică, este recomandat să optezi pentru o variantă mai îngustă. Numărul de ramuri și forma acelor reprezintă caracteristici de bază ale brazilor artificiali.

Culoarea bradului este un alt aspect crucial. Dacă dorești o variantă cât mai asemănătoare cu un brad natural, alege unul cu ace verzi. În schimb, pentru cei care apreciază iarna și peisajul ei, brazi cu crengile albe (similare celor acoperite de zăpadă) reprezintă alegerea perfectă.

Multe magazine au lansat deja oferte pentru produsele de Crăciun, inclusiv alimente și decorațiuni, încă din luna octombrie. Carrefour, de exemplu, prezintă o gamă variată de brazi de Crăciun. Opțiunile includ brazi cu prețuri de până la 999 de lei, cu înălțimea de 2,2 metri, încadrați în categoria „Premium”. Există și variante mai accesibile, precum cele la 419 lei, 229 lei sau chiar 139 de lei. Pentru opțiuni mai economice, poți opta și pentru un brăduț metalic, disponibil la doar 29 de lei.

Avantajele bradului artificial sunt mai multe, de la felul în care se așază, la faptul că poți găsi un brad ideal pentru dimensiunile locului în care vrei să îl pui, varietățile de culori și forme, până la faptul că nu trebuie să faci curățenie după el și îl poți împacheta rapid, fără deranj.

Bradul de Crăciun, mai scump anul acesta

Anul acesta, prețurile pentru brazi naturali pot varia între 110 și 400 de lei. Cele mai mici prețuri se regăsesc de obicei la fermele de brad, unde poți să îți alegi bradul și să-l tai singur. Anul trecut, în aceeași perioadă, brazii de Crăciun se găseau la prețuri între 100 și 300 de lei.

În aceste zile preţurile sunt un pic mai mici, dar pe măsură ce ne apropiem de data de 25 decembrie 2023, prețurile cresc. Brazii naturali pot fi găsiți în mai multe variante: bradul norvegian, bradul argintiu, de pin şi molid. Mai puteți găsi brazi în ghiveci. Costul poate varia în funcție de tipul de brad, mărimea și forma acestuia. Cei mai bogați în crengi sunt de obicei mai scumpi.

Înainte de a pleca la cumpărături e bine să știți cât costă un brad de Crăciun în 2023, pentru a nu avea surpriza în magazin că nu aveți banii necesari pentru ce vă doriți.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.