vineri, 12 aprilie, 2024

Cătălin Moroșanu în pragul disperării: Am pierdut toți banii

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării. Fostul mare luptător al României a declarat că i-au fost furate conturile de Facebook, pierzând contracte importante și mulți bani din publicitate.

Recent, un fost mare luptător al României, a declarat că lucrează pe șantier. Leonard Doroftei a publicat mai multe poze în care se observă că muncește cot la cot cu angajații săi în amenajarea unei săli de box în Canada.

Cătălin Moroșanu a pierdut toți banii din publicitate

Cătălin Moroșanu se află într-un impas mare după ce în urmă cu mai multe luni și-a pierdut cele două conturi de Facebook. Fostul mare luptător le-a declarat jurnaliștilor că, din aceste considerente, a pierdut și sume mari de bani, bani care erau oferiți în contractele de publicitate cu diverse firme. Ani de zile a muncit la creșterea pe rețelele de socializare, dar totul s-a dus pe apa sâmbetei după ce mai mulți hackeri i-au furat conturile de pe rețelele de socializare.

Timp de mai multe luni, alături de mai mulți specialiști în IT, Cătălin Moroșanu, a încercat să-și recupereze conturile de pe rețeaua de socializare, dar fără succes. Într-un interviu dat pentru formula AS, luptătorul a povestit întâmplarea. Acesta susține că, la început, i-a fost furat contul personal, ulterior și pagina de Facebook.

” Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat, după, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie. Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit”, a susținut Cătălin Moroșanu la Antena Stars, potrivit aS.ro.

Cătălin Moroșanu a luat-o de la zero pe social media

După luni întregi în care a apelat la mai mulți specialiști, Cătălin Moroșanu s-a resemnat cu pierderea suferită. Luptătorul a mărturisit faptul că i-a fost trimis un mesaj pe messenger, mesaj care conținea un virus. Ulterior și-a făcut un alt cont și a decis să o ia de la zero, chiar dacă va fi deosebit de greu:

” Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat pe personal m-au hackuit, iar de pe personal pe cel oficial și am rămas așa. De opt luni de zile încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este.” a afirmat Moroșanu

Acesta mai regretă faptul că nu a avut activitată autentificarea cu doi pași și susține că în urma pierderii accesului la contul de Facebook a pierdut numeroase contracte și foarte mulți bani care veneau din acestea.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite