sâmbătă, 18 mai, 2024

Leonard Doroftei a ajuns să muncească pe șantier în Canada. Ce s-a întâmplat cu marele sportiv

Noile imagini care îl surprind pe Leonard Doroftei pe șantier în Canada au făcut înconjurul internetului. Fostul mare sportiv s-a mutat din România în urmă cu câțiva ani și de atunci s-a apucat de muncit pentru a-și îndeplini un vis.

Leonard Doroftei este un fost luptător român ce a câștigat titlul mondial WBA la categoria semi-ușoară în box.

Leonard Doroftei a ajuns să muncească pe șantier în Canada

De ani buni, Leonard Doroftei s-a mutat în Canada, iar ultimele imagini de pe șantier i-a pus pe gânduri pe internauți. Fostul mare pugilist român s-a apucat să muncească la propria firmă. Nu se dă în lături de la muncă și asta se vede din pozele publicate pe rețelele de socializare. Cu toate că pugilistul s-a simțit în nenumărate rânduri umilit de statul român, Doroftei păstrează o dragoste aparte pentru țara în care s-a născut.

Fostul pugilist nu se ferește de muncă și deja s-a apucat, alături de propria echipă, să-și amenejeze sala de box pe care o dorește în Canada. Muncește cot la cot cu băieții pentru a-și îndeplini visul pe care îl are.

Leonard Doroftei trăiește de ani buni în Canada. Decizia plecării din România a fost una dificilă pentru fostul campion la box, însă a trebuit să facă acest lucru după ce s-a simțit umilit, în repetate rânduri, de către statul român.

Lui Leonard Doroftei îi este dor de România

Cu toate că, după cum se menționa în rândurile de mai sus, statul român l-a umilit pe Doroftei, pugilistul duce dorul de locurile natale și de oamenii din țară. Acesta a mărturisit într-un interviu recent faptul că, pentru a reuși în România, trebuie să fii un șacal. Acesta a rememorat clipele în care era considerat cerșetor. Și asta în contextul în care își investise o bună parte din banii câștigați din box într-un local din Ploiești.

” Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, povestea Leonard Doroftei, într-un interviu acordat pentru AS.

Așadar, Leonard Doroftei muncește pe șantier alături de echipa lui, în Canada, fără să îi fie rușine. În fond, nicio muncă cinstită nu este rușinoasă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite