marți, 21 martie, 2023

Ceaiul de soc pentru slăbit. Cât de eficient este remediul pentru pierderea kilogramelor în plus?

Publicat:

Tot mai multe femei sunt interesate de faptul dacă ceaiul de soc pentru slăbit este eficient. Socul este o plantă lemnoasă cu fructe de pădure roșii și negre. Numai fructele negre sunt folosite întotdeauna pentru pregătirea ceaiului. Conțin multe substanțe valoroase, deci sunt bune pentru sănătate. De asemenea, ceaiul de soc sunt folosite pentru pierderea în greutate.

Socul negru are o compoziție bogată. Conține antociani, uleiuri esențiale, aminoacizi, taninuri, caroten, acid ascorbic, rutină, zaharuri, acizi carboxilici, ulei gras, sambucină și seleniu, fier, zinc, calciu, dar și cupru. În același timp, conținutul de calorii al fructelor coapte este scăzut. Fructele negre au un ușor efect laxativ și diuretic. Prin urmare, ele ajută la curățarea delicată a intestinelor și la eliminarea excesului de apă din organism.

Ceaiul de soc pentru slăbit. Cum se folosesc fructele pentru pierderea în greutate?

Pierderea în greutate va fi eficientă dacă pregătiți ceai din fructe de pădure, precum și dacă consumați fructe proaspete în cantități mici. În plus, puteți prepara coaja plantei, deoarece conține fitosteroli, compuși triterpenici, pectine, colină, betulină. Acestea sunt substanțe care ajută și la scăderea kilogramelor în plus.

Desigur, procesul de pierdere în greutate va fi destul de lung, cel puțin două săptămâni. Dar pierderea kilogramelor va fi ușoară și confortabilă. Socul poate fi, de asemenea, dăunător. Nu se recomanda consumul de fructe sau prepararea decocturilor din scoarța plantei în timpul sarcinii. De asemenea, aceste fructe de pădure provoacă o intoleranță individuală.

Nu se recomandă să administrați remediul dacă suferiți de boala Crohn, colită ulcerativă și diabetul insipid, pentru a nu dăuna sănătății. Și, în general, fructele de pădure trebuie consumate cu moderație, în doze mici, dar de câteva ori pe zi.

Cum să folosiți fructele de soc în timp ce țineți dietă?

Puteți prepara decocturi de coajă de soc. Pentru a face acest lucru, turnați o linguriță de materii prime cu un pahar de apă clocotită, fierbeți timp de cincisprezece minute. Se strecoară și se bea un sfert de cană înainte de mese.

Puteți bea suc de fructe. 50 g de suc sunt suficiente, dar trebuie să-l beți de două ori pe zi. Și puteți pregăti ceai sănătos, turnați apă clocotită peste fructe, insistați și beți puțin. Alte ingrediente pot fi adăugate în ceai. De exemplu, măceșe, frunze de zmeură și coacăz, felii de lămâie sau portocală.

Puteți alege orice dietă care vă permite să mâncați fructe de pădure. De exemplu, dietele cu proteine și pe bază de cereale sunt potrivite. Puteți alege alte opțiuni. Principalul lucru este să nu alegeți un sistem alimentar prea dur.

La ce gustări pot fi adăugate fructele de pădure?

În plus, puteți alege dieta potrivită și puteți adăuga mai des fructe de soc la mese. Și, desigur, nu uitați de băuturile sănătoase. Fructele de soc pot fi adăugate la compoturi, băuturi din fructe, brânză de vaci, iaurt și diverse cereale. Orice dietă se bazează pe reducerea conținutului caloric al dietei și pe consumul anumitor alimente.

În plus, fructele de soc ajută la îmbunătățirea digestiei. Fructele de soc reduc pofta de mâncare, reglează metabolismul carbonului și lipidelor, stimulează metabolismul. Toate acestea sunt foarte importante în timpul pierderii în greutate.

Ceaiul de soc pentru slăbit este acea băutură care chiar ajută la reducerea greutății. Și fructele de soc sunt un mijloc auxiliar pentru atingerea scopului. Boabele sănătoase ajută la accelerarea procesului, dar nu sunt baza pentru pierderea în greutate.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite