sâmbătă, 20 iulie, 2024

Gabriela Cristea, deranjată de criticile privind greutatea ei: „Pe banii mei și pe corpul meu fac absolut tot ce-mi doresc!“

Gabriela Cristea s-a arătat deranjată de criticile privind greutatea ei. Vedeta le-a transmis celor care o acuză că iar s-a îngrășat că nu vrea să țină cură de slăbire toată viața și că măcar în vacanță vrea să facă ce își dorește. Prezentatoarea TV susține că urmând un vers dintr-o piesă a lui Smiley, „pe patul meu și pe muzica mea”, pe banii ei și pe corpul ei face absolut tot ce-și dorește.

Gabriela Cristea, deranjată de criticile privind greutatea ei

Gabriela Cristea este cunoscută și apreciată pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu fanii ei. Totuși, mai sunt și persoane care intră pe contul vedetei TV și o critică. Recent, au fost persoane care i-au reproșat creșterea în greutate. Chiar dacă subiectul este sensibil pentru orice femeie, vedeta a ales să își exprime opinia fermă în legătură cu aceste comentarii, postând un videoclip în mediul online.

Prezentatoarea TV a admis că a acumulat câteva kilograme în timpul vacanțelor petrecute în vara aceasta. Totuși, soția lui Tavi Clonda subliniază că nu și-a impus nicio restricție atunci când a venit vorba de mâncare.

„Au fost niște persoane care comentează niște lucruri… în primul rând, comentează că eu mănânc și am ceva de spus despre treaba asta. O să fiu cinstită cu voi, m-am îngrășat aproape 4 kilograme în vacanțele cumulate. Nu m-am abținut de la nimic, pentru că în vacanță nu e de ținut cură de slăbire, o să am timp.

Celor care au comentat vreau să le spun că este inuman să ții cură de slăbire toată viața ta, măcar în vacanță faci ce îți dorești și știți cum zicea Smiley, „pe patul meu și pe muzica mea”, pe banii mei și pe corpul meu fac absolut tot ce-mi doresc. Dacă cuiva nu-i convine treaba asta, să se ducă în altă parte, pentru că suntem liberi să circulăm pe internet. Trăim într-o țară liberă, iar eu fac totul respectând regulile comunității.”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

A slăbit de mai multe ori

Chiar dacă acum pare să își accepte cu mulțumire înfățișarea, în urmă cu mai mult timp Gabriela Cristea dezvăluia că se angajase într-un serios proces de pierdere în greutate. Vedeta și-a exprimat mai multe ori în trecut nemulțumirea față de aspectul său, lucru ce a condus la experiențe variate cu dietele.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.”, a declarat în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea.

Soțul Gabrielei, Tavi Clonda a povestit că el i-a recomandat soției sale să slăbească. Chiar dacă și Tavi Clonda a luat câteva kilograme, susține că el face sport, spre deosebire de Gabriela Cristea. Ca urmare, nu s-ar observa faptul că și el s-a mai „mărit”.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport.”, a spus Tavi Clond.

După revenirea din vacanță, Gabriela Cristea s-a arătat deranjată de criticile privind greutatea ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.