joi, 23 mai, 2024

Gabriela Cristea, acuzată că a prezentat emisiunea în stare de ebrietate. Mama adoptivă a vedetei nu a mai rezistat și a spus adevărul

Gabriela Cristea a fost acuzată recent că a prezentat emisiunea în stare de ebrietate. Celebra prezentatoare tv ar fi consumat tărie înainte de a ajunge pe platourile de filmare, iar faptul că nu a fost coerentă în discursul său a stârnit multe controverse. Gabriela Cristea este în centrul unui scandal de amploare în lumea mondenă, iar gurile rele sunt de părere că prezentatoarea nu se află la prima abatere. Mama adoptivă a vedetei nu a mai rezistat și a spus adevărul.

Gabriela Cristea, acuzată că a prezentat emisiunea în stare de ebrietate

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta are o familie frumoasă cu care se mândrește. Aceasta are un mariaj fericit cu Tavi Clonda și două fetițe superbe.

Recent, Gabriela Cristea a devenit protagonista unui scandal de amploare în showbiz-ul autohton. Vedeta a fost acuzată că ar fi venit în stare de ebrietate la emisiune și nu a avut un discurs coerent pe tot parcursul show-ului pe care îl moderează.

După ce s-a spus că vedeta a intrat beată în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”, de la Antena Stars, pe rețelele de socializare au apărut discuții și controverse. Unii sunt de părere că vedeta ar fi victima unor răutăți, pe când alții consideră că prezentatoarea tv și-a pătat singură imaginea când a venit la emisiune sub influența băuturilor alcoolice.

Vestea că Gabriela Cristea a venit în stare de ebrietate la emisiune a fost răspândită de grupul numit ,,Viperele vesele.”

,,Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.”, este mesajul postat pe Internet.

Cum a reacționat mama adoptivă a prezentatoarei

Aflată în plin scandal, Gabriela Cristea are parte de apărarea mamei sale adoptive. Paula Crăciunescu a răbufnit și a spus adevărul despre fiica sa. Femeia a precizat că Gabriela Cristea nu consumă alcool, mai ales că obișnuiește să conducă zilnic. Femeia consideră că fiica sa este victima unor răutăți și a unor persoane care vor să îi strige imaginea.

Paula Crăciunescu a mai precizat că fiica sa nu bea nici când este acasă sau în cazul în care consumă, optează pentru o bere fără alcool.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu.

Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cu Tavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară.” a declarat Paula Crăciunescu.

Gabriela Cristea se află în centrul unui scandal de amploare după ce a fost acuzată că a venit la emisiune în stare de ebrietate. Prezentatoarea tv a negat acuzațiile, iar mama sa adoptivă i-a luat apărarea.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite