duminică, 3 martie, 2024

Caz halucinant cu un adept MISA! Un adept al mișcării lui Gregorian Bivolaru a violat o fetiță de 11 ani!

Un bărbat din București, care era cunoscut ca făcând parte din Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), a fost arestat preventiv pentru viol. Adeptul mișcării lui Gregorian Bivolaru a violat o fetiță de 11 ani, din județul Vâlcea.

Individul a fost reținut de polițiști, iar magistrații Judecătoriei Vâlcea au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Probatoriul administrat de procurori în această cauză arată că bărbatul ar fi comis trei fapte de viol anul trecut.

Un adept al mișcării lui Gregorian Bivolaru a violat o fetiță de 11 ani!

Bărbatul din București, care făcea parte din MISA, ar fi contactat anul trecut o fetiță în vârstă de doar 11 ani, din Vâlcea, pe care ar fi convins-o să meargă cu el acasă, în București.

Potrivit procurorilor, faptele reprobabile s-ar fi produs în perioada noiembrie – decembrie 2022. Individul este acuzat că, în două seri consecutive, în timp ce minora în vârstă de 11 ani se afla în locuința lui, a întreținut raporturi sexuale cu fetița.

Procurorii susțin că bărbatul, cunoscut ca un al adept al mișcării inițiate de Gregorian Bivolaru ar fi profitat de imposibilitatea minorei de a-și exprima în mod liber și conștient voința, din cauza vârstei fragede.

Mai mult, procurorii au precizat în rechizitoriu că, în perioada 23-24 februarie 2023, bărbatul ar fi contactat-o telefonic pe fetiță pentru ca aceasta să vină la București, în locuința acestuia, în scopul întreținerii, din nou, de raporturi sexuale.

Procurorii notează că individul a determinat-o pe minoră să meargă singură, cu mijloace de transport până în București. Bărbatul ar fi fost așteptat-o pe minoră în stația situată în apropierea locuinței sale. În urma acțiuni organizate de polițiștii bucureșteni, individul a fost săltat în momentul în care s-a întâlnit cu minora.

Individul a fost reținut de către polițiști, iar numele său magistrații Judecătoriei Vâlcea au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este acum cercetat pentru comiterea a trei fapte de viol.

Reprezentanții școlii de yoga MISA au reacționat după ce fapta bărbatului a fost asociată cu asociația.

„Asociaţia noastră nu este în vreun fel responsabilă de ceea ce fac aceste persoane în afara celor câteva ore pe săptămână când frecventează cursurile noastre, şi nici nu îi face pe aceştia «membri MISA». Asociația nu încurajează în niciun fel comportamente care sunt contrare legilor ţării şi valorilor spirituale, dar nici nu este responsabilă de acţiunile şi comportamentul tuturor persoanelor care decid să frecventeze cursurile noastre”, au precizat reprezentanții asociației.

Și-a abuzat fiica de doar 12 ani

Într-un alt caz, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Vaslui, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că și-ar fi violat fiica în vârstă de 12 ani. Potrivit anchetatorilor, timp de 4 ani bărbatul și-ar fi violat fiica, însă deoarece aceasta nu a spus nimic nimeni nu a bănuit iadul prin care a trecut micuța. Abuzurile au fost descoperite de mama minorei zilele trecute. Femeia susține că și-a surprins soțul său în ipostaze intime cu fiica lor și a sunat la poliție. Bărbatul a fost găsit de soția sa dezbrăcat, lângă fiica lor, în pat.

Ulterior, minora a povestit că nu a povestit nimic până acum deoarece tatăl ei ar fi amenințat-o mereu cu bătaia.

În prezent, fata în vârstă de 12 ani se află într-un program de consiliere psihologică.

La fel ca și în cazul adeptului mișcării lui Gregorian Bivolaru, care ar fi a violat o fetiță de 11 ani, și bărbatul din Vaslui riscă ani grei de închisoare dacă se va demonstra că este vinovat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite