vineri, 19 aprilie, 2024

Femeia care s-a culcat cu un minor a primit o pedeapsă simbolică! Ce se întâmplă cu custodia copilului

Andrea Neenet Serrano, femeia care s-a culcat cu un minor, are 31 de ani, și este din Fountain, Colorado. Aceasta a rămas însărcinată în urma molestării unui minor, care o vedea ca pe o figură maternă. Ea a pledat vinovată în luna februarie a acestui an, fiind acuzată de agresiune sexuală împotriva unui copil și agresiune sexuală împotriva unui copil sub 15 ani de către o persoană aflată într-o poziție de încredere.

Potrivit autorităților din Colorado, Serrano a fost arestată după ce terapeutul băiatului a descoperit că relația dintre ea și tânărul de 13 ani a implicat o intimitate nepotrivită.

Mama băiatului a blocat acordul de recunoaștere a vinovăției pentru femeia care s-a culcat cu un minor

După ce a fost arestată pe 5 iulie 2022, Serrano le-a spus anchetatorilor că adolescentul locuia cu ea de câteva săptămâni și că era însărcinată cu copilul lui.

Deși risca până la 10 ani de închisoare din cauza acuzațiilor, printr-un acord de recunoaștere a vinovăției, închisoarea era cât pe ce să fie evitată. Însă, mama băiatului a contracarat termenii acestui acord. Prin urmare, aceasta a primit pedeapsa simbolică de 90 de zile de închisoare.

Mama adolescentului a ținut să precizeze că decizia instanței va avea un exemplu negativ pentru comunitate.

„Simt că fiului meu i se fură copilăria. Acum trebuie să fie tată. El este o victimă și va trebui să trăiască cu asta pentru tot restul vieții. Simt că dacă ea ar fi bărbat și el ar fi o fetiță, cu siguranță situația ar fi fost luată în serios. Simt că ei au mai degrabă compasiune pentru ea”, a spus mama băiatului.

În prezent, mama biologică a minorului de 13 ani luptă pentru custodia copilului născut din aventura ilegală. În timp ce mama adolescentului a susținut că familia ei ar trebui să aibă custodia copilului, oficialii instanței au considerat că este o problemă care trebuie tratată separat.

Trimisă în închisoare „de ochii lumii”

Serrano se confruntă, de asemenea, cu două acuzații suplimentare de contravenție pentru presupusa încălcare a unui ordin de protecție a instanței.

Prin urmare, femeia va petrece 90 de zile de închisoare, excluzând cele șapte zile executate anterior, adăugat la faptul că va trebui să respecte în continuare termenii inițiali ai acordului de recunoaștere a vinovăției.

Termenii acordului includ intre 10 ani și închisoare pe viață în cadrul unui program de supraveghere intensivă a infractorilor sexuali. Perioada de probațiune care va trebui executată nu a fost clarificată atunci când a avut loc pronunțarea sentinței.

Aflată în boxa acuzaților, femeia și și-a cerut scuze victimei și familiei acesteia.

Avocații lui Serrano au menționat că, în trecut, cazuri similare au primit decizii similare, indiferent de sexul suspectului, iar judecătorul a confirmat. Dar, a mai spus că, totuși, nu e convins că pedeapsa cu închisoarea nu ar fi justificată în acest caz. Astfel, pe lângă respectarea termenilor acordului de recunoaștere a vinovăției, aceasta va executa și 90 de zile în închisoare.

Serrano, femeia care s-a culcat cu un minor, va merge la închisoare săptămâna viitoare, după ce i s-a acordat o amânare de șapte zile pentru a se asigura că își lasă copilul nou-născut în condiții de siguranță.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite