joi, 23 mai, 2024

Jurnalist PRO TV reţinut pentru 24 de ore. Marius Buga este acuzat de acte sexuale cu minori

Un cunoscut jurnalist PRO TV a fost reţinute pentru 24 de ore. Marius Buga este acuzat de pedofilie. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi minori.

În acest context, trustul de presă și autoritățile au transmis un punct de vedere.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. e din Codul Penal. Facem mențiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Cunoscut jurnalist PRO TV, reţinut pentru pedofilie

, în vârstă de 42 de ani, este jurnalist la PRO TV. Corespondentul din Dâmboviţa este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii. Acesta a fost cercetat de procurori într-un dosar penal. Bărbatul a fost acuzat de pedofilie şi reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi întreţinut acte sexuale cu băieţi minori.

PRO TV a avut o primă reacţie în cazul reporterului din Târgovişte. Reprezentanţii postului TV susţin că au fost surprinşi de această investigaţie şi condamna orice acţiune imorală. Mai mult decât atât, nu au dorit să comenteze situaţia şi au transmis că autorităţile vor clarifica cazul.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, au transmis reprezentanţii PRO TV.

Jurnalistul Marius Buga, condus la audieri

Corespondentul PRO TV a fost adus marţi, 7 februarie 2023, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte unde a fost audiat. Dosarul a fost deschis în urmă cu câteva zile.

Important de precizat este faptul că un minor a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un alt caz, numai că pe parcursul audierilor, adolescentul cu vârsta sub 16 ani, le-a relatat polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

De la Poliție, dosarul a ajuns în scurt timp la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Astfel, Marius Buga se află deja la audieri la Parchet alături de mai mulţi indivizi, iar în aceste momente se aşteaptă decizia anchetatorilor cu privire la măsura preventivă ce se va lua împotriva jurnalistului Marius Buga. Este vorba fie de cercetarea sub control judiciar, fie de arest preventiv pentru 30 de zile.

Tânăr din Iaşi, acuzat de pedofilie

Din păcate, cazurile de pedofilie sunt din ce în ce mai frecvente în România şi nu numai. Un tânăr din Iaşi, Mumtaz Kamakhly cunoscut că „Fiipestil”, a fost acuzat de pedofilie şi hărţuire verbală, pe una dintre reţelele de socializare.

Acesta a trimis mai multe mesaje vulgare unor minore. De asemenea, ieşeanul le-a trimis fotografii nud cu el şi le-ar fi invitat pe copile să întreţină relaţii sexuale. În urma acestor incidente, „Justiţiarul de Berceni” i-a trimis un mesaj. La scurt timp după, ieşeanul a dispărut din lumea media o perioadă.

Astfel, se va vedea dacă jurnalistul PRO TV acuzat de pedofilie va fi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite