duminică, 12 mai, 2024

Charlie Ottley este recunoscător medicilor din Timișoara care l-au operat. Cunoscutul regizor britanic filma un nou documentar despre România

După 3 săptămâni de la accidentul suferit la gleznă în timp ce filma un nou documentar despre România, regizorul britanic Charley Ottley a dorit să-și exprime recunoștința față de medicii din Timișoara care l-au tratat. Charlie Ottley este recunoscător medicilor, iar în prezent, se află într-un proces de recuperare fizică. În ciuda subfinanțării sistemului medical românesc, Ottley a remarcat că “personalul medical de aici face o treabă incredibilă”.

Charlie Ottley este recunoscător medicilor din Timișoara care l-au operat

Ottley și-a accidentat glezna acum 3 săptămâni în timpul filmărilor pentru noul său documentar despre România. El este mulțumit că a reușit să finalizeze cea mai mare parte a filmărilor, și spune că, deși încă nu poate merge, este fericit că dispune de capacitatea de a se concentra pe procesul de montare, ceea ce a și făcut în ultimele săptămâni, în perioada de recuperare. Operația la gleznă a fost făcută la Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara, unde medicii i-au îndepărtat un șurub mare, astfel că piciorul va putea susține din nou greutatea corpului. El și-a exprimat recunoștința față de chirurgul său, Adrian, și față de întregul echipaj medical condus de Dan Iliescu, mulțumindu-le pentru grija și competența lor.

În ciuda subfinanțării semnificative a sistemului spitalicesc românesc, regizorul britanic evidențiază dedicarea și dăruirea cu care personalul medical își face treaba. Regizorul și-a exprimat aprecierea față de dragostea și răbdarea neobosită cu care medicii își desfășoară activitatea.

Sper ca în câteva săptămâni să pot merge din nou ca lumea, grație priceperii superlative a chirurgului meu, Adrian. Mulțumesc, de asemenea, lui Dan Iliescu, care conduce un echipaj foarte bine închegat, și întregii sale echipe care a avut o grijă extraordinară de mine!

În vara anului trecut, într-un incident separat, tot în Timișoara, Ottley a fost victima unui jaf în timpul filmării unui clip de promovare. Drona sa a fost furată de 3 copii, însă aceasta a fost ulterior recuperată de către poliție, după ce hoții au abandonat-o. După acest eveniment, Ottley le-a oferit cadouri celor 3 copii implicați în jaf, în semn de înțelegere și compasiune. Micuții s-au ales cu un laptop și o cameră foto, iar regizorul le-a promis că va face o expoziție cu imaginile surprinse de ei.

“Ei sunt adevăratele victime, tatăl lor e în închisoare”, a spus atunci regizorul britanic referitor la incident.

Regizorul britanic îndrăgostit de România a realizat un nou logo turistic al României

Astfel, Charley Ottley, faimos pentru documentarele sale „Wild Carpathia” și „Flavors of Romania”, își exprimă aprecierea față de medicii care l-au tratat și recunoștința față de sistemul medical românesc, în pofida provocărilor financiare, și rămâne în continuare implicat în proiectele sale de filmare și promovare a României. La finalul anului 2022, regizorul Charlie Ottley a creat un film de prezentare pentru regiunea Timiș, care a fost difuzat și pe postul BBC.

Acest jurnalist britanic a venit la începutul acestei veri cu propunerea de a dezvolta un nou brand pentru România, țara de care s-a îndrăgostit iremediabil.
Charlie Ottley dorește să îmbrățișeze o viziune proaspătă asupra României și își propune să schimbe logo-ul folosit în promovarea turistică a țării în întreaga lume. El a creat un nou logo care încorporează elemente considerate reprezentative pentru România, contopite cu frumusețea peisajelor din Carpați. Noul logo propus de Ottley prezintă un lup dacic înfășurat în jurul literei „R”, un simbol pe care îl poartă cu mândrie și pe care l-a integrat în propria sa imagine prin intermediul unui tatuaj.

Jurnalistul argumentează că este esențial să promoveze acest nou demers pentru că România deține o istorie bogată și fascinantă, iar restul lumii ar trebui să o cunoască mai bine. Prin implicarea sa, Charlie Ottley vizează să schimbe percepțiile și să atragă atenția asupra detaliilor ce fac din România o țară deosebită. Charlie Ottley este recunoscător medicilor din Timișoara care i-au realizat o operație la gleznă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.