duminică, 3 decembrie, 2023

Povestea unui tânăr care are brațul drept diferit de cel stâng. Motivul pentru care sportivul arată astfel

Un tânăr în vârstă de 19 ani a atras atenția în spațiul online după ce a dezvăluit motivul pentru care brațul său drept arată complet diferit de cel stâng. Inițial, el a fost subiectul ridiculizărilor, dar mai târziu a fost lăudat de către toți cei care îl urmăresc pentru tăria sa de caracter și perseverența de care a dat dovadă.

Jackson Schop este un influencer cunoscut în domeniul fitness-ului de pe platforma Instagram, unde împărtășește sfaturi și idei de antrenament pentru un stil de viață sănătos. Băiatul, a uimit pe toată lumea cu povestea sa uluitoare. El merge regulat la sală și împărtășește cu urmăritorii săi diverse exerciții pentru a menține o stare bună de sănătate. Recent, însă, a atras atenția publicului cu explicația convingătoare pentru discrepanța semnificativă dintre dimensiunea brațului său drept și cel stâng.

De ce brațul drept al lui Jackson Schop arată complet diferit de cel stâng ?

După ce a suferit un accident grav cu snowmobilul acum aproape doi ani, Jackson Schop și-a pierdut parțial funcționalitatea unuia dintre brațe. Această traumă a dus la o diferență evidentă de grosime între brațul său stâng și cel drept, fapt ce a atras atenția în mod special în comentariile și aprecierile primite pentru videoclipurile sale de fitness.

Deși acum se antrenează doar cu o singură mână din cauza afecțiunii sale, el a ales să împărtășească această poveste cu publicul său. Cu toate că trupul său are acum nevoi și capacități diferite, Schop reușește să păstreze o rutină de antrenament constantă și remarcabilă și, mai important, refuză să fie considerat o sursă de inspirație.

„Hei, băieți! Am vrut doar să explic ce s-a întâmplat. Îmi plac toate comentariile în glumă, așa că nu vă supărați pentru mine. Am fost implicat într-un accident cu snowmobilul în ianuarie 2022, care mi-a provocat paralizia brațului stâng. Îmi plac toate comentariile în glumă, așa că nu vă simțiți jigniți pentru mine. Cu sinceritate, Avatarul tău din Roblox”, a răspuns tânărul sportiv, într-un comentariu pe rețelele sociale.

Obiectivul personal pe care și l-a stabilit tânărul

După ce a ieșit din spital, Jackson a dezvăluit obiectivul personal pe care și l-a stabilit.

„Odată ce am ieșit din spital, mi-am stabilit un obiectiv: să fiu în cea mai bună variantă din viața mea, indiferent de brațul meu paralizat. Pot spune oficial că mi-am îndeplinit obiectivul. O parte din mine nu prea știe cum am acceptat acest lucru. Aș spune că, în mare parte, mi-am dat seama că nu pot face nimic în privința asta”, a mărturisit tânărul.

Așa că de ce să mă concentrez pe ceea ce nu pot controla? În schimb, mă concentrez pe ceea ce pot controla și, făcând acest lucru, îmi permite să excelez în alte domenii ale vieții mele, cum ar fi, de exemplu, fitness-ul, sunt în cea mai bună formă din viața mea.”, a spus acesta.

Chiar și în ciuda accidentului grav pe care l-a avut, tânărul care are brațul drept diferit de cel stâng, nu s-a lăsat descurajat și continuă să se dedice sportului. Parțial paralizat la unul dintre brațe în urma accidentului cu snowmobilul petrecut acum aproape doi ani, Jackson Schop a găsit puterea de a se antrena cu o singură mână. Această determinare impresionantă i-a permis să își mențină activitatea sportivă și să continue să împărtășească sfaturi și exerciții de fitness cu comunitatea sa online.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.